Zoeken naar club

Uw zoekactie voor club leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
OnzeFantasie8185 41 jaar Limburg - Opglabbeek
Welke vrouw mag mijn man verwennen???
Hallo Wij zijn een volslank koppel van M 41 jaar en V 36 jaar. Ik ben als V op zoek naar een andere V die graag verwend wil worden door mijn man terwijl ik toekijk en misschien wel mee doe. Misschien ook een V waar een leuke FWB relatie mee kan ontstaan en leuke activiteiten samen kunnen doen, dagje samen shoppen, naar de club gaan, samen iets drinken,..... . Spreekt dit jou aan en wil je graag verder kennis maken geef dan maar gerust een seintje ;-)  
wijtwee 58 jaar Limburg - Hamont-Achel
vrijdag naar parenclub
Wij zoeken een dame die mee wil gaan naar een parenclub, nu vrijdag 03/06, we dachten naar de Mystique te gaan, leuke club zonder opdringende mannen, een ander voorstel is ook welkom. Vrouw is iets voller van figuur en heeft een mooie E110cup, zij is ook bi, man is een vrouwvriendelijke gever mooi gebouwd en mooi voorzien we houden van kwaliteit en geen kwantiteit, we nemen een date altijd serieus en met respect voor elkaar, uitgebreid genieten is ons uitgangspunt. Bi koppel kan ook eventueel. Stuur reactie met foto en bij juiste klik sturen we ons nr door, vrouwen bellen met elkaar om fake uit te sluiten.... We zijn benieud..  

vrijdag naar parenclub
26 dagen
swingerskoppel 49 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
wij op 3-06-22 naar parenclub mi -noi
Hij goeiedag wij koppel met huisvriend gaan op 3-06-22 naar mi -noi langs deze weg zoeken wij een dame om samen met ons mee te gaan om er een leuke gezellige avond onder ons 4 te beleven bij intresse en voor verdere info graag mailtje teug lieve groetjes xxxx