Zoeken naar cuckold*

Uw zoekactie voor cuckold* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jurgen 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Discrete, sportieve man zoekt plezier
40 jarige sportieve man (183cm, 73kg, 17cm) zoekt een dame/koppel die overdag in de week kan ontvangen. Even ontspanning nodig tijdens het thuiswerk? Een cuckold date? Rollenspel? Boswandeling? Sta open voor heel veel. Kan me makkelijk vrijmaken en verplaatsen. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Doeners graag, geen fakers.  
Xyz 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om een dezer met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Bij voorkeur tijdens de werkuren. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Thomas 40 jaar Antwerpen - Herentals
Ondeugende service koeltechnieker
Deze ondeugende jongeman is 1m75, 83kg, hetero (maar sta voor alles open wat v gericht / trio / cuckold / hotwife ...is) , ben sportief , nt roker en heb een goed uithoudingsvermogen. Verder hou ik het graag discreet en ben ik in vergelijking met de vele fakers wel real en ik vraag en bied die bevestiging ook via c a m check. Hopelijk tref ik hier een minstens even ondeugende v of kpl die een stout avontuurtje met deze technieker wel eens zien zitten . Ben altijd op de baan dus vrij flexibel in afspreken voor het geval er eens een dringende interventie nodig is :)  

Ondeugende service koeltechnieker
bll 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
cuckolding/stagvix
Fitte en deftige heer zou zich graag verdiepen in cuckolding en dus ook in jouw vrouw. Stijlvol, discreet, hygienisch, alles aanwezig. Geen ervaring hiermee maar prikkelt enorm. Ik kan ruim verplaatsen of zoek een locatie. Geen leeftijdsvereisten, just be kinky  
Daterke 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem 0485641982
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
bull 27 jaar Antwerpen - Mechelen
jonge bull zoekt cuckoldkoppel
ben een 27 jarige bull op zoek naar een leuk cuckoldkoppel. 1m91 groot, licht gespierd, 76 kg. verder 18 cm geschapen. verplaatsen is geen probleem. tot snel  
James 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Om haar regelmatig te bevredigen
Goed uitziende, single man zoekt om koppel om haar regelmatig te bevredigen. Dit kan in een Cuckold setting, maar dat hoeft het niet te zijn.  
Karel 33 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik komen verwennen?
Hello! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Wie mag ik komen verwennen?
Patje 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Laat voorstellen maar horen, mag over heel belgie , ben benieuwd
Hallo ik ben opzoek naar een koppel waar de vrouw voller is (geen must, maar liefst) , dit zowel jonger als ouder , heb geen leeftijd grenzen (uiteraard liefst +20) om een leuke vriendschap op te bouwen met dat ietsje meer , kan van trio gaan of cuckold of hoe het verloopt , ik sta voor alles open , Laat jullie voorstellen maar horen en wie weet gaan we een leuke tijd beleven samen  
Toyboy 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt koppel
Jongeman, hetero, sportief, dikke pik, ervaring met cuckold koppels, wifesharing… Verzorgd, discreet, enkel verplaatsen kan eventueel ook ontvangen  

Zoekt koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10