Zoeken naar daddy

Uw zoekactie voor daddy leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 daddy's zoeken jonge rukkers
2 rijpe heren kijken graag hoe jonge kerels zich ontkleden en afrukken. Meer kan ook. We kunnen ontvangen Antwerpen centrum . Wie ziet dit scenario zitten? Wie durft?  
13 dagen
hot daddy 53 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
zoek leuke sexbuddy of zoontje (18-30)
Hey jongens, ben jij op zoek naar een toffe daddy om samen te ontspannen en geile dates te beleven,of naar een daddy bij wie jij jezelf kan zijn? Ben een vlotte niet onknappe man van 53, 1m83, 92kg en op zoek naar een leuke jongen (18-30) voor regelmatige dates en als sexbuddy, sta ok open voor een lange termijn vriendschap, zoek wel geen relatie. Heb een lichte voorkeur voor slank tot normaal gebouwd of gespierd...Ben je onderdanig ingesteld is het een pluspunt maar geen vereiste. Ik lees graag jullie reactie en liefst met een fotoke  
Bi boy! 27 jaar Limburg - Genk
Bi boy zoekt leuke mensen!
Hoi, ik ben n bi curieus boy uit Limburg...ik ben best open minded en hou zelf wel van lingerie dragen al is dat geen vereiste ofzo... zou graag een vaste koppeltje of boy/daddy leren kennen om vaker mee af te spreken... soort vast contact..wat ook uit kan groeien naar bijv. samen naar 'feestjes' gaan of een van jullie ideeen. Zijn jullie geinteresseerd? stuur me zeker een berichtje! ik hoop wat leuke Guys te leren kennen hier!  

Bi boy zoekt leuke mensen!
Dean 43 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Daddy voor slanke jonge sissy
Hey, Welke jonge (18+), slanke, vrouwelijke sissy, femboy, cd, trav… Heeft zin om deze lekkere hetero paal soms eens te verwennen? Wel eerst online contact om te zien of het klikt.  

Daddy voor slanke jonge sissy
Patrick 44 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Daddy sta geil
Wie heeft er zin om aan mijn lul te hangen....diep te pijpen en dan neuk ik je Liefst jong  

Daddy sta geil
13 dagen
Sub 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Onderdanige zoekt dominante daddy
Onderdanige zoon zoekt lieve maar dominante papa om gebruikt te worden met respect. Ik heb geen ervaring (alleen online) maar geil enorm op de gedachte dat ik onder strenge woorden gebruikt wordt door een domi daddy. Ik ben hygiënisch, soa vrij en rook niet. Geen tattoo. Ik heb een vaste relatie met een vrouw dus discretie is een must. Ik kan niet ontvangen. Jij hebt dezelfde waarden als ik en draag die ook hoog in het vaandel. Bij serieuze interesse graag een bericht met de nodige info/foto eventueel. Skype vooraf kan. Ik zoek een lange termijn sub/dom relatie.  
14 dagen
Zoon 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spelen
Zijn er hier jongens van 18jaar tot 20jaar die lekker willen spelen met een geile daddy? Jij geile zoon, mmm  
14 dagen
davy 46 jaar Antwerpen - Hoboken
Leuke date
Goedemiddag, wie komt nog bij deze verzorgde daddy spelen vandaag voor het weekend? Elkaar pijpen, likken, zuigen, rukken, spelen, spuiten, .. wie spingt binnen? travjes? studenten welkom. Graag niet te groot gerief. Volslanke mannen welkom  
14 dagen
Daddy 46 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Daddy zoekt jonge speelkameraad
Welke jonge kerel wil fun met daddy? Mag ook een dertiger zijn. De bedoeling is om samen discreet plezier te beleven. Je hoeft niet noodzakelijk van kort in de buurt te zijn. Geen crosdress.  
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Daddy sta geil
Hey wie wil hem afzuigen...dan is goed geneukt worden  

Daddy sta geil
  1   2   3   4   5   6   7