Zoeken naar dag

Uw zoekactie voor dag leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

JongLll 22 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Jonge boy
Dag iedereen Wie heeft er zin in een geile boy? Ben slank, sportief en met een vrouwelijk kontje met een paal van 19x5. Opzoek naar een vast contact om af en toe eens lekker mee te vrijen. Ben zelf heteroflexibel dus mannen in een relatie ook zeker welkom! Leeftijd maakt niet uit, lekkere daddy’s zeker ook welkom! Liefst niet te ver en niet te klein geschapen :) stel maar voor hoe je een date zou zien verlopen.  

Jonge boy
29 dagen
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Allochtone oudere gezocht
Dag heren. Ik ben op zoek naar een besneden allochtone oudere man die makkelijk kan en wil ontvangen in de week. Ik zoek een botton of versa. Ben jij die opa laat snel iets weten. Hopelijk kunnen we elkaar genot geven die we beide zoeken.  
30 dagen
Jong Pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10