Zoeken naar dames plus

Uw zoekactie voor dames plus leverde 2 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Meester Markies 42 jaar Vlaams-Brabant - Wemmel
Meester Markies
Meester Markies is beschikbaar voor dames en koppels. Verlangt u naar onderwerping, hard of soft BDSM. Wenst u discreet ingewijd te worden in de wereld van fetish en betaalde seks? De Meester kan ook ingehuurd worden als onverzadigbare Neukstier. Voor welstellende dames is er ook de mogelijkheid tot Findom.  
MRS Eva 26 jaar Limburg - Kerkrade 0649828800
Zero Tolerrance Slaafjes Melden nu!
Welkom in mijn wereld van bdsm...Van soft erotische sm naar hardere games- alle fetish en fantasie-onderzoek- rekbank-opsluiting-anale stimulatie-fisting-penisvacumpomp-cbt-egging-tepelstimulatie-electroplay-dominamassage-footlovers-lak en lederfetish-travos-golden shower-facesitting-rimming-intiem scheren... en zoveel meer. Geen extreme zaken en geen intiem met de meesteres mogelijk!!! 
 Wil jij gebruikt worden door een dominante jonge blonde meesteres Ik ben een speelse, vindingrijke, sadistische Meesteres die er zeer van geniet jouw grenzen te verleggen. Ik kan hard en extreem zijn als jij dat aandurft, maar beginnende subjes zal ik voorzichtig en met geduld inwijden in BDSM. Hygiëne en discretie verzekerd. 
 Sessies op maat voor beginners. Oudere heren, dames ook welkom. Laat je volledig vrij in deze fantasierijke wereld van sm zonder taboe...GROETEN MISS EVA  

Zero Tolerrance Slaafjes Melden nu!