Zoeken naar date

Uw zoekactie voor date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, date eventueel fantasieën
Zoek een leuke vrouw die op een goede manier kennis wil maken. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is zodat je allebei meer geniet. Sta zelf open voor veel dingen als ook zeker nieuwe. Ben zelf een lieve en rustige man die positief in het leven staat. Heb al een tijdje 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Zou daarom super zijn hier eens een vrouw voor tegen te komen. Die hiermee kan en wil helpen. Bij een date is respect en hygiëne ook iets wat ik belangrijk vind.  

Kennismaking, date eventueel fantasieën
Bart 43 jaar Limburg - Halen
Groot zoekt groot
Ola, zit je net zoals mij in een lange relatie/huwelijk waar de sleur erin zit? Heb je nood aan wat meer passie en snak je naar meer intimiteit? Wat meer spanning in je leven? Ik ben opzoek naar een leuke dame voor een FWB relatie? Enkel uitkijken naar spanning, passie en intimiteit om de batterijen opteladen en uittekijken naar de volgende date? Stuur dan een mail en we bekijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar. Ik ben een grote, normaal gebouwde sportieve kerel, hoger opgeleid en gesteriliseerd. Discretie gewenst en geboden  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Kobe 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Hallo dames, al fijn dat je deze advertentie even leest want ik ben op zoek naar een witte raaf die durft afspreken met deze spontane, humorvolle en best goed uitziende man om... toe te kijken hoe ik met mezelf speel. Meer hoeft er niet te gebeuren maar kan wel als je daar zelf zin in hebt. Dit kan op een discrete publieke locatie (bvb in de wagen), tijdens een privé sauna bezoekje of bij mij thuis. Geprikkeld? Durf je deze spannende date wel aan? Stuur dan even een berichtje en dan...  
Stevia 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: spanning
Ik kijk uit naar een leuke date morgenavond. Drankje, babbeltje en als het klikt een spannende afsluiter. Ik ben zacht, attent en heb oog voor jouw plezier. Ik ben 1m82, normaal gebouwd en heb halflange bruine krullen en blauwe ogen. Leeftijd is niet van belang, een leuke persoonlijke klik des te meer.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Discrete date op kamers,sauna…
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Discrete date op kamers,sauna…
Jack 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Date
Op zoek naar een geile date. Kan discreet ontvangen en verplaatsen. Graag reacties met wat informatie, verlangens, scenario, regio, leeftijd. Ouder mag zeker!  

Date
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
passionate 38 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
passionele date(s)
Sportieve en deftige man, eind 30. Zou graag een toffe dame vinden waar het mee klikt om liefst meermaals mee af te spreken voor een stomende tijd tussen de lakens. Strictly fun dus je kan rekenen op mijn respect en discretie, alsook inzet om er een leuke tijd van te maken. Graag iemand die ook goedlachs is en alles niet te serieus neemt maar eveneens zeer bedreven is in bed. Afstand of leeftijd doen er voorlopig niet toe, uitstraling, energie, passie zeker wel. Meer info kan vrijblijvend per mail  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10