Zoeken naar dates

Uw zoekactie voor dates leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

M55 V52 54 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Tof koppel
Beste mensen, we zijn een verzorgd gelegenheidsduo jonge vijftigers en spreken geregeld samen af voor lekkere seks. Zij is normaal gebouwd met de nodige rondingen, hij is wat voller en leuk geschapen. Nu lijkt het ons eens leuk om binnenkort eens kennis te maken met een ander koppel voor geile gezelligheid. We hebben als duo geen ervaring met anderen erbij. Daarom pakken we onze tijd om rustig op te bouwen. Als t klikt kunnen wat ons betreft alle remmen los. Eerste dates verlopen safe! We willen aan onze avonturen enkel leuke herinneringen en mogelijk vriendschap overhouden. We zijn zelf niet bi maar we hebben geen schrik van bi veel hangt af van t gevoel van het moment. Als t goed klikt hoeft het niet bij iets eenmaligs te blijven.  
Sexy koppeltje 34 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Leuk koppeltje gezocht (v hetero!) Voor leuke connectie/dates
Hoi koppeltjes! Wij zijn v34, 1m66, 80kg, lang blond haar, groene ogen en M37, 1m83, 66kg, donker haar, bruine ogen, sporter hoog niveau. Wij zoeken andere leuke jonge koppels tot 45-uiterst 50j oud om leuke vriendschappen, fwb, ons. Kijken en bekeken worden, partnerruil in dezelfde ruimte... geen mannen alleen!!! Vrouw is niet bi en doet enkel iets met de man (belangrijk)  

Leuk koppeltje gezocht (v hetero!) Voor leuke connectie/dates
B/S 45 jaar West-Vlaanderen - Menen 0470314626
bar, wap date
Wij zijn Steffi 31 (bi) en Bjorn 45 hetero en zijn nog op zoek naar een leuk actief koppel die zin heeft om ons te vergezellen op de matrasjes. wij houden van wap en bar dates , en wij kunnen ontvangen deze avond we hebben ook whats up  

bar, wap date