Zoeken naar deftige

Uw zoekactie voor deftige leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi-bottom maagd/ 50 jaar Limburg - Bilzen
Welke eerlijke knappe goed voorziene man of koppel wil mij eens inwijden?
Ik ben al zolang opzoek naar een ervaren bi-topmasseur of bi-top om mij eens respectvol en veilig in te wijden en te ontmaagden.Ook een koppel die voor een massage date of een trio zou openstaan is een fantasie van me. Ik zoek wel enkel deftige en betrouwbare mensen let niveau en die weten van aanpakken om mij als nog steeds maagd zijnde in te wijden.Wie is eerlijk aantrekkelijk en gezond en laat mijn droomverlangen eens werkelijkheid worden? Graag niet kalende mensen,gbbs,en intiem ook mooi glad of mooi sexy getrimd. En geen rokers of drinkers,want dat doe ik ook niet.Ik ben een normale verzorgde deftige gezonde man.Niet echt super slank als een plank meer en nog steeds maagd.Dus een zachte opbouwende aanpak is wel gewenst.Xxx  

Welke eerlijke knappe goed voorziene man of koppel wil mij eens inwijden?
Speelvogel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken en bekeken worden
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Kijken en bekeken worden
Onbekende 27 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Aftrekdate
Hallo mannen, Ik zoek een man die kan ontvangen, niet te ver van Gistel waar ik kan langskomen. Jij trekt jezelf af en komt klaar over mijn penis.. Ikzelf blijf passief tenzij het goed klikt. Jij mag mij aanraken en ik jou ook indien gewenst... Dit omdat ik bischierig ben. Bij klik kan dit regelmatig en misschien meer. Graag deftige reacties en een foto is pluspunt.. Hopelijk tot snel  
rebo 36 jaar West-Vlaanderen - Gistel
dikkerd zoekt
Heren, ik ben een dikkerd van 2 meter klein geschapen en op zoek naar een vaste daddy die weet dikkerds te appreciëren, ik ben glad geschoren op en rond mijn slettenpikje, ook mijn kontje is mooi glad. hygiëne en discretie zijn verwacht en ook gegeven, je mag altijd passief blijven als je wilt, ik pijp graag, lig alles netjes op en als je mijn dikke reet wilt neuken houd ik je niet tegen, ik wordt ook graag gebruikt als slet, als je wil heb ik ook lingerie. jij moet kunnen ontvangen regio Gistel, graag ouder dan 50, uiterlijk maken mij niet zoveel uit. graag deftige reacties van mensen die kunnen ontvangen.  

dikkerd zoekt
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Discrete pijpdate gezocht
Welke propere, deftige man kan me straks tussen 17h en 18h ontvangen? Ik kom toe en zuig je heerlijk klaar terwijl jij passief neerzit. Je mag mijn mond of gezicht volspuiten en dan vertrek ik weer. Ik ben zeer discreet en hygiënisch en verwacht hetzelfde! Ik ben 1m84, 83kg en 18x5 geschapen. Hopelijk tot straks! Je mag ook reageren als jij mij wil zuigen, liefst deepthroat/keelneuken terwijl ik op spulletjes van jouw vrouw geil. Maar liefst zuig ik enkel jou en blijf je passief ;)  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Mxm 25 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek rimmer
Hallo, via deze weg zoek ik naar een deftige, knappe, mannelijke rimmer.  

Zoek rimmer
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Versa jonge fitte twink mag ook. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Kevin 31 jaar Limburg - Beringen
ervaring gezocht
Bishierige man zoekt iemand die eindelijk wel eens serieus is, ik wik graag veel experimenteren, alles kan, meermaals. Een deftige sexbuddy (goede vrienden) mag ook. reageer MET stats, liefst in de buurt en mijn leeftijd  
Lars 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Parking Diepenbeek
De tijd van parking Diepenbeek ligt al een tijdje achter ons. Wie kent er veilige, deftige en discrete alternatieven?  
  1   2   3