Zoeken naar deur

Uw zoekactie voor deur leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Orpheus 54 jaar Antwerpen - Kalmthout
Chat
In vergelijking met al de andere (soms perverse) advertenties ben ik als Dominant enkel op zoek naar een onderdanige dame om mee te chatten. Heb nog niet zo lang geleden afscheid moeten nemen van mijn Sub en ben nog niet toe aan een nieuwe D/s relatie, maar omdat het verlangen om te domineren toch regelmatig opspeelt, lijkt me dit een goede (tussen) oplossing. Samen opwindende scenario's bedenken, ervaringen uitwisselen en heerlijk fantaseren over BDSM. Elkaar online een beetje aftasten en de spanning opbouwen tot een spannende climax zonder daarvoor af te hoeven spreken en de deur uit te hoeven. Zijn er meiden/dames die dit ook wel zien zitten? Dan hoor ik het graag en zien we wel wat er van komt.  
10 dagen
Papa 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Waterspelletjes
Ik zoek een vrouw (of een zeer vrouwelijke jongen) voor waterspelletjes. Met de zomer voor de deur kunnen we elkaar verfrissen met onze sappen.  
10 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Mijn vriendin vernedert mij graag en ze wil dat ik voor haar een extra vast vriendje zoek. Ze heeft geen nood aan lange sensuele seksbeurten, pijpen zal ze waarschijnlijk ook niet doen. Ze vindt het eerder leuk om haar te moeten leggen of zetten hoe jij het wil, en het te laten gebeuren, enkel voor jouw bevrediging. Wat ze wel graag zou hebben, is dat je ongewassen komt, en het mag gerust ruiken, zelfs plasgeur is zeker ok. Dit wil ze eerder om mij te kleineren, omdat ik achteraf ook intiem met haar zal mogen zijn. Ik mag er niet bij zijn, maar ik mag wel kijken vanuit een spiekgaatje in de deur. Dus als je dit niet te raar vindt, en je vindt dat idee leuk dat je haar lichaam gewoon kan komen gebruiken zonder aan haar genot te denken, stuur dan gerust een mail  
14 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Gebruiken
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, ze vindt dat ik haar lichaam moet delen, en wil dat ik voor haar een vast extra vriendje zoek. Ze heeft geen behoefte aan hete lange seks, en pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. ze vindt eerder de gedachte leuk dat ze haar voor jou moet zetten of leggen hoe dat jij het wil, en dat je haar gewoon gebruikt, enkel voor jouw bevrediging. Wat ze wel leuk zou vinden, eerder als vernedering naar mij toe, is dat het ruikt vanonder bij jou, mag plasgeur zijn, dus ongewassen, of iemand die luiers draagt, mag zeker. Ik mag van haar niet in dezelfde ruimte zijn, maar ik mag wel toekijken vanuit een spiekgaatje in de deur  
18 dagen
Poepje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek een doener.
Deur staat op een kier, je komt binnen en sluit de deur, ik zit op handen en knieën, poepje naar jou gericht. Je trekt mijn bellen open, zodat je een goed zicht op mijn sterretje hebt. Er ligt een speeltje klaar dat je mag inbrengen. Terwijl ruk je me langs achter. Wil je dit doen, moet je zeker reageren.  
Slaaf a 42 jaar Antwerpen - Willebroek
Wie komt me anoniem gebruiken?
Ik lig naakt en geblinddoekt te wachten. De deur staat zoals afgesproken open en je laat je binnen. Ik ben een 42jarige bi man met weinig ervaring met mannen maar een sterke drang om dit verder te ontdekken. Jij bent dominant. Mss zelfs wat sadistisch en wil me al zeker eens flink gebruiken. Ik wil graag echt afspreken dit weekend dus dromen en fantaseren is leuk maar doeners zijn nog meer welkom. Tot zaterdag avond?  

Wie komt me anoniem gebruiken?
30 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Extra vriendje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, ze vindt dat ik haar lichaam moet delen, en ik moet iemand zoeken. Ze heeft geen behoefte aan een Bull die haar een lange hete beurt geeft, ze vindt de gedachte eerder leuk dat ze seks geeft aan iemand die moeilijk iemand vindt, mag gerust een verlegen type zijn. Pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Korte bezoekjes, haar leggen of zetten hoe hij het graag heeft, en hem zijn ding eens laten doen, enkel voor zijn genot. Wat ze wel leuk zou vinden, is dat het iemand is die ruikt vanonder, mag zelfs plasgeur zijn, dus iemand die luiers of beplaste slipjes draagt mag zeker. Dit wil ze eerder uit vernedering naar mij toe, omdat ik meestal erna ook intiem mag zijn met haar. Ik mag niet in dezelfde ruimte zijn, maar ze wil wel dat ik toekijk vanuit een spiekgaatje in de deur.