Zoeken naar di*

Uw zoekactie voor di* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
Een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten van en met elkaar. Iemand die liefst ook voor veel openstaat. Elkaar plagen buiten nu het mooie weer begint. Openstaat voor wat gewaagde dingen te doen. Nieks extreem! Gewoon genieten. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. Liefst ook single. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
FWB 38 jaar Limburg - Peer
FWB
8 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Dimi 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Erotische massage met happy ending
Man 37 uit leuven met een verzorgd uiterlijk. Zoekt een vrouw vanaf 20+ die verwend wil worden met een erotische massage van kop tot teen met happy ending kan ontvangen  
Dirk1990 33 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Ontdekking en grenzen verleggen
Ik ben een 33 jarige gebonden man met heel wat wensen en fantasietjes. Ik zoek een leuke dame die graag mee op ontdekking gaat. Wil jij graag fastasieën, fetisjes en nog veel meer ontdekken dan hoor ik het graag. Alles is mogelijk. Jouw leeftijd of uiterlijk zijn voor mij niet zo van belang. Jouw stiekeme of minder stiekeme verlangens daar draait het om.  
Enso 57 jaar Limburg - Tessenderlo
Not for once. Not for always.
Verzorgd, respectvol, nieuwsgierig, uitdagend, en ontdek graag nieuwe dingen. Dominant kantje, maar desondanks op en top een gever. Je laten en zien genieten is zelf genieten. Geen fan van snelle bevrediging, noch van vanilla, wel van uitgebreide dates met extra topping. Al meerdere jaren single en niet echt nood aan iets vast. Daarom kijk ik uit naar iemand om samen leuke momenten door te brengen waarbij seks de rode draad is. Etentje, sauna,... behoren ook tot de mogelijkheden. Open om te experimenteren. Al veel afgevinkt op mijn bucketlist, maar er staan wel nog wat zaken open. Ik ben groot en slank, geschoren hoofd, niet-roker, empathisch, respectvol, intiem netjes geschoren, besneden en gesteriliseerd. Jij bent 35+, niet roker, juiste mindset primeert boven looks  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Tepels zuigen
Waarschijnlijk zijn er vandaag veel mensen thuis. En heb enorm veel zin om aan tepels te zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat.zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
honore 62 jaar West-Vlaanderen - Brugge
oudere man zoekt oudere vrouw
goedvoorkomende man zoekt oudere dame mag 70+ zijn om elkaar te bevredigen en met respect voor elkaar ik kan me vlot verplaatsen ik ben 1.75 m 87kg in alle discretie.groetjes honore  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden dame….
Ik zoek een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Dag dames , zitten jullie ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail ( liefst met foto maar indien niet geen probleem ) , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo belangrijk; je zin voor het avontuur en dat vleugje geile fantasie wel. Als je je kan vrijmaken op weekdagen overdag is dat een groot pluspunt. Wie van jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een mailtje ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10