Zoeken naar discreet

Uw zoekactie voor discreet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Geert 50 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Orale training
Ervaren D heeft momenteel plaats voor beginnend of ervaren subje dat nog wat orale training kan gebruiken. Ik ben slank, hygienisch, discreet, en redelijk zachtaardig :) Reageer met een korte beschrijving van jezelf. Alle vragen welkom.  
Bram 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470352573
Leuke date
Hey! Ook op zoek hier naar wat leuke momenten? Stuur me dan een berichtje en wie weet spreken we af. Even over mezelf: Ik ben 26jaar, verzorgd en discreet. Ik ben 1.68 groot, sportief gebouwd en goed geschapen. Ik zoek via hier een leuke dame met wie het klikt om samen te genieten van een leuke avond voor 1 of meerdere keren. Kunnen samen genieten van een uitgebreid voorspel en meer. Stuur me gerust via whatsapp of mail en dan kunnen we kennismaken. Tot snel  

Leuke date
gisteren
Liam 43 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Uit de dagelijkse sleur? Verlangen en genot...
Hoi hoi x Toch eens proberen hier? Misschien ben jij wel die vrouw die ik zoek... iemand die net als ik verlangt naar spanning en opwinding met uiteindelijk een ultiem genot. Eens weg uit de dagelijkse routine zonder verplichtingen of relatiedruk. Of misschien zit je thuis wel met een fantasie waar je van droomt. Ik ben een Westvlaamse man, 43j, normaal gebouwd, lief, betrouwbaar en zeer discreet. Ik hou van échte vrouwen, dus een maatje (of 2,3) meer is zeker een pluspunt. Wil je meer weten, mail me gerust. Liefs X  
Rikje 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Voor JONGE dames (beginners, verlegen ... ) vandaag ofzo
Single man m86 98kg Ik zoek stuk jongere meisjes Jonge beginners die wil experimenteren welkom. Ben heel hygiënisch en ontvang discreet (mag ook laat zijn) Graag uw stats/wensen !! (tot +/- 35jaar)  

Voor JONGE dames (beginners, verlegen ... ) vandaag ofzo
gisteren
Didier 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Rukken of pijpen
Iemand zin om me vanavond ergens op een discreet plaatsje of in de auto te rukken of te pijpen? Al heel de dag opgewonden en eens lekker kunnen spuiten zou deugd doen.  
Klontje 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Gezonde dame
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie...  

Gezonde dame
gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw uit de regio die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
gisteren
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw!
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
gisteren
Steven 61 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Nudist zoekt nudiste
Welke dame heeft interesse om me te vergezellen op een kort verblijf in een naturistendorp in Catalonië, eind mei? Ik ben een jonge zestiger, verzorgd, discreet, ruimdenkend, aangenaam in de omgang, respectvol. Leeftijd of burgerlijke staat zijn niet belangrijk, wel graag naakt zijn. Sex kan maar is geen must. Kosten voor verblijf en vervoer vanuit Barcelona zijn uiteraard voor mijn rekening.  
Vertel ik later 48 jaar Vlaams-Brabant - Tienen 0475550477
Discreet
Hallo lieve dames. Deze sportieve single man zoekt een leuke dame voor regelmatig contact. Een vaste maatje zou fijn zijn. Je leeftijd is niet van belang hoor, en mooie rondingen zijn zeker welkom ;-) Ik ben een vrouwvriendelijke zachtaardige man die zeer discreet en hygiënisch is. Ik hou van zoenen, strelen, likken en safe sex. Een leuke kennismaking, glaasje drinken, toffe babbel hoort erbij natuurlijk. Ik kan gemakkelijk ontvangen in mijn rustige appartement. Liefst ben je een beetje uit de buurt ofzo. Of grote regio. Graag wederzijds respect aub. Welke dame zoekt dit ook? Getrouwd of in een relatie? Dat maakt me niet uit. Overdag of s’avonds is geen probleem. Welke dame durft? Graag Whatsapp berichtje aub…ofwel via kik Frb45. Grtjs  

Discreet
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10