Zoeken naar discreetthuis

Uw zoekactie voor discreetthuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SusAntigoon 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geweldige huisvriend zoekt geweldig koppel
Je kan mij gerust een doorzetter noemen, want ik blij zoeken tot ik precies vind wat ik zoek. Dat ideale koppel die plek hebben voor die ene speciale aanvulling. Een discrete huisvriend. Een koppel die helemaal gericht zijn op haar genot en haar vrijheid om daarvan te genieten. Een koppel dat met 3 wil spelen, maar waar zij ook vrij is om mij alleen te ontvangen. Liefst kom ik goed overeen met de man want samen met hem plannen of door hem gecoached worden om haar in nog hogere sferen te krijgen lijk mij magisch. Uiterlijk is belangrijk, maar nog meer belang hecht ik aan jullie innerlijk. Daarom zoek ik geen fotomodellen. Ik ben zelf ook geen fotomodel, maar wel een knappe blonde man van 1m95 met een grappig kantje en een heel groot hart. Hopelijk kan in eindelijk eens dat discreet/passioneel/kinky/... nest vinden waar ik al zo lang naar zoek. Als jullie hart ook een sprong maakt bij dit te lezen, schrijf mij dan zeer snel. Zeer lange zwoele zoen, Sus.  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
10 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker met enig niveau. Dit kan vanavond of morgenvoormiddag...ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Benito 39 jaar Limburg - Eksel
Ik zoek stel
Ik zoek een leuk geil koppel Leeftijd ,afkomst, niet van belang Ik sta open voor alle voorstellen. Ik ben een groot geschapen man. Verder verzorgd, intiem geschoren, respectvol, eerlijk en zeer discreet. Ik ben van 1m77/78kg/41jaar  

Ik zoek stel
10 dagen
Zoekertje 53 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Zoek triootje
Ben bi man hou van stevige sex intiem glad sportief gebouw 50/182/82 stevige paal 17 alles kan niets moet zolang het hygiëne respect en discreet is kan enkel verplaatsen  
10 dagen
Slanke hengst 48 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Koppel waarvan vrouw seksueel onderdanig is?
Welk (cuckold)koppel waarvan de vrouw seksueel onderdanig is heeft zin in een (ont)spannende, ondeugende ontmoeting met deze 1m79 grote, slanke, groot geschapen, hetero man (discreet, correct, respectvol doch straight to the point, trio of cuckoldstyle)  
10 dagen
Nice Men 56 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Warme knuffels
Hallo´´ik ben vlotte sociale slanke hetero man heel hygiënisch intiem glad discreet niet roker en geen alcohol..1´77#73..ik zoek warm ouder koppel om bij klik vaste vriendschap met ietske meer dit alles op respectvolle manier koppels die zich daar in vinden graag seintje x  
Thomas 31 jaar Limburg - Peer
Leuke tijd samen? x
Het is me vorig jaar niet gelukt om in mijn eind 20 nog een leuke spannende tijd te beleven. Het is allemaal veel te snel gegaan. Nu moet ik het maar pakken gelijk het komt in mijn 30er jaren. Zijn er mensen die een leuk voorstel hebben? Sta voor alles open en zeer hygiënisch en discreet. Fun staat bij mij vanboven, zonder verplichtingen. Op plezier/liefde staat voor mij geen leeftijd/kleur en gewicht. Eenmalig, meerder keren, alles is open. Stuur me evt een leuk berichtje met een voorstel en wie weet tot snel. Berichtjes met een deftige uitleg en foto krijgen altijd wat terug.  

Leuke tijd samen? x
Jongeman 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Zin
Hey, ik ben een geile jongeman met 18x5 speelgoed ;-) Ik ben hygiënisch, respectvol en discreet. Verder ben ik openminded en intiem geschoren en kan ik meermaals spuiten ^^ Laat snel iets weten..  

Zin
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10