Zoeken naar discrete

Uw zoekactie voor discrete leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

blotecadeauman 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Beschikbaar CENTRUM GENT omstreeks 18u15
Discrete en nette geile man komt bij u langs CENTRUM GENT(ontvangt zelf niet!!), stript poedelnaakt, en speelt met zichzelf of u keurt zijn body of melkt hem maar leeg (u mag zelf gekleed blijven), of ...biedt tevens zijn kontje aan waar u een dildo of butplug mag instoppen, of u mag hem ook SAFE neuken!! Ook stel vrienden/studenten mogen met me spelen. SLAAFS OOK INTO LICHTE BDSM kan!!! Ik verwacht enkel respect, discretie, hygiëne. Ik beantwoord elk DUIDELIJK en zinnig voorstel, maar ik doe niet aan illegale of onveilige dingen. Vermeld ZEKER uw STATS. Ik ben GEEN faker. IK ben ideaal om onervarenen kennis te laten maken met een mannenlijf.  

Beschikbaar CENTRUM GENT omstreeks 18u15
12 dagen
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als u zin het in mijn mondje of tong. Bi, hetero welkom uiteraard  
12 dagen
Ikke 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Blowjob
Heey, ik ben een 36 jarige bi man, ik ben opzoek naar een discrete hygiënische man die ik lekker mag klaar pijpen, voorstellen zijn welkom, leeftijd speelt helemaal geen rol, wel graag iemand die van aanpakken weet.  
12 dagen
Johan 57 jaar Limburg - Zonhoven
deze avond
discrete date. Ik bi man 57-184-90. Ben bottom. Bij klik ontvang ik deze avond tussen 19u en 21u.  
12 dagen
Pieter 44 jaar Limburg - HASSELT
Zin om vandaag te daten?
Heb je ook zoŽn zin om te daten? Ik zoek een hygiënische en discrete man. Elkaar lekker verwennen en zien waar het zal eindigen. Ik kan niet ontvangen. Date vandaag voor 13.30u Wat is je voorstel en met foto zeker reactie.  
13 dagen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Rukken voor nu
Vrij onervaren discrete en normaal gebouwde man zoekt gelijkgestemde die samen wil rukken bij filmpjes, samen geilen op kutjes op tv, kijken en bekeken worden, eventueel elkaar een handje of mondje helpen bij klik. Mooie getrimde 16x5 in de broek. Ben zeer gesteld op discretie en hygiene en verwacht dat van jou ook. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppel man/vrouw mag ook reageren.  
13 dagen
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als u zin hebt in intieme verwenning door mijn mondje en tong. Bi, hetero welkom uiteraard  
13 dagen
bi man 54 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
zoek ontspannende sex
graag wil ik overdag in de week eens een ontspannende sex date hebben met een oudere verzorgde, discrete,hygiëne,... man kan niet ontvangen alleen verplaatsen liefst in de omgeving (oost vlaanderen )  
13 dagen
Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dikke daddy zuigt
58-172-98 en zuig graag tot je spuit. Kan vlot verplaatsen en soms ontvangen. Cardate of outdoor kan ev ook . Reageer indien je een discrete blowjob wil  
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben op zoek naar openminded hetero - lees aandachtig
hey, via deze site is het me al een paar keer gelukt dus hier gaan we weer. Ik ben een gay man, verzorgd en aantrekkelijk, hoogopgeleid, comfortabel met mezelf, in open relatie, en ik zoek een avontuurtje met een echte kerel die zo mijn hetero spiegelbeeld is: knap, behaard, goed geschapen, openminded, discreet, seksueel avontuurlijk. We kunnen kennismaken en zien wat we samen ondernemen: porno kijken, masturberen samen (al of niet met handje helpen), eens samen naar een club gaan om dames te verwennen (ja, ik heb soms ook wel zin om samen wat bi-activiteiten te doen!), en we kunnen eventueel ook onder ons seks hebben. De bedoeling is dat het een soort discrete maar waardevolle FWB-situatie wordt, waarbij we beiden af en toe kunnen stoom afblazen van het dagelijkse leven. Reageer als je geprikkeld bent, met een uitgebreide voorstelling van jezelf en met een foto. Ik kan regelmatig bij me thuis ontvangen,dus we hoeven niet marginaal te organiseren in een auto of publieke plaatsen.  

Ben op zoek naar openminded hetero - lees aandachtig
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10