Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 68 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Ben op zoek naar goede BI vriend.
Via deze weg ben ik op zoek naar een BI man uit De Panne of in de omgeving. Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets mooi in alle discretie op te bouwen. Liefst ook een BI man. Seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd of afkomst is niet belangrijk. Zelf ben ik heel verzorgd: 182 gr en 79 kg. geen baard of snor, geen piercings of tattoos, niet roker, intiem geschoren. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in De Panne, maar kan moeilijk ontvangen maar me wel verplaatsen. Ik hoop hier echt een goede vriend te kunnen vinden om elkaar af en toe te bevredigen. Ik hou van pijpen, likken, slikken , rimmen en kussen en wat lingerie en draag graag panty's. Ik sta voor ook voor alles open. Ik kik op een penis te voelen klaarkomen in mijn mond. Hopelijk vind ik hier de geschikte geile vriend om samen iets heel erotisch op te bouwen  

Ben op zoek naar goede BI vriend.
Ikke 35 jaar Limburg - Genk
Sauna
Gaat er iemand vandaag naar een club, sauna, of cinema? Ben wel benieuwd hoe dat is. Ben bischierig maar de meeste geloven me niet. Ben 35j uit Genk. Een softdate kan ook. Kan niet ver verplaatsen. Hygiene en discretie is belangrijk. Liefst een ouder iemand  
Anoniem 35 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik pijpen tot einde...
Hey ben een onderdanige bi man, die graag pikken afzuig en laat klaarkomen in mijn mondje,heb je goesting om je pik te laten afzuigen kun je mijn mondje gebruiken. Ik pijp je heel zacht en diep terwijl je passief blijft en geniet. Als je mijn mondje volgespoten hebt vertrek ik terug. Dit allemaal in alle discretie. Kan enkel verplaatsen in de regio of een cardate is ook goed. Liefst reageren met foto van pik zodat ik weet wat mij te wachten staat.  
Dimi 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Regelmatig bij klik. Hygiëne en discretie belangrijk. Ik ben 62/184/75 niet behaard. Kan discreet ontvangen en verplaatsen. Wie wil rustig en gezellig van elkaar genieten.  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Andy 43 jaar Antwerpen - Geel
For fum for Top
Ik zoek Top. Ik hou van zuigen en sperma slikken. Ik vind het echt leuk als iemand mijn kont hard neukt. De voorwaarde voor het gesprek is volledige discretie. Ik ben bi-getrouwd.  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Welke jongeman wil een fleshlight uitproberen?
Welke slanke (hetero/bi) man tot max 35 jaar wil eens een fleshlight uitproberen? Liefst kijk ik dan toe. Ik kan ontvangen in de buurt van Tienen - Linter. Jou pijpen kan ook, maar is geen must. Discretie is van belang.  
Dennis 49 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zoek man om jou te verwennen bij mij thuis
Wie mag ik masseren en verwennen ? Pijpen rimmen in discretie Slikken kan indien je wenst .niks moet eerlijk bespreekbaar Iemand zin straks ? Geef stats en geen fotogedoe Wie komt !  
Bi bottom 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje en neukt me daarna safe zonder gezoen? Jij kiest standje(s) uit. Ben bi bottom, 54j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 74kg intiem geschoren 17cm. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Jong voor ouder discreet
Hey, ik heb zelf nog geen ervaring maar zou graag eens een oudere man pijpen. Hiervoor ben ik opzoek naar iemand van ong 40+ die dit dus graag wil proberen/ervaren.. liefst ben je degelijk geschapen en een proper vriendelijk iemand. Discretie gevraagd en geboden. Ben je geïnteresseerd stuur dan even een foto en stel jezelf even voor ;) groeten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10