Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Alexander 41 jaar Limburg - HASSELT
Laat jij je kontje neuken?
Hoi dames, even met de achterdeur in huis vallen! ;-) Word jij graag anaal geprikkeld? Discretie verzekerd! Hier ligt €300 voor je klaar!  
11 dagen
Enrico 59 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
handjob met regelmaat
Welke dame wil mij regelmatig klaar rukken en daarbij nog een zakcentje meepikken tegelijkertijd? Ik kan zowel verplaatsen als ontvangen. Graag discretie.  
12 dagen
Geil 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere dame die me klaarpijpt
Hey ik ben 37 jarige man 1m90 100kg gespierd en goed geschapen 20-5. Ik ben heel hygiënisch en respectvol. Ik ben in een relatie dus discretie belangrijk. Ik zoek een lekkere dame die me wil klaarpijpen. Niks meer, niks minder. Laat me weten welke vergoeding je ervoor wilt. Alleen iemand die ontvangen kan. Alleen reageren via mail of WhatsApp.  
12 dagen
Dertiger 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kunnen we elkaar helpen?
Ik ben een sportieve dertiger uit Antwerpen met een goedbetaalde maar ook veel te drukke job. In deze fase van mijn leven heb ik geen tijd om een duurzame volwaardige relatie op te bouwen. Zoals elke gezonde mens heb ik af en toe wel nood om wat stoom af te laten. Misschien kunnen we elkaar helpen? Wat ik zoek: een avontuurlijke jonge goedlachse vrouw (28 of jonger) die goed in haar vel zit en ook ontzettend kan genieten van de leuke dingen des leven (wellness, massage, goed eten & drinken, uitstapjes... en knetterende seks) en die wel een extra centje (of andere cadeautjes) kan gebruiken. Ik zoek géén 'professional', wel een doodnormale vrouw voor wie een dergelijke regeling op dit moment van haar leven toevallig ook goed uitkomt. Stuur een berichtje (foto is leuk maar kan ook in een volgende fase) zodat we kunnen kijken of de spreekwoordelijke klik er is en welke concrete afspraken we met elkaar kunnen maken. 100% discretie gevraagd en gegarandeerd.  
14 dagen
Geil 37 jaar Brussel (gewest) - Elsene
Lekkere dame die me klaarpijpt
Hey ik zoek een dame die me klaar wil pijpen. Niks meer of minder. In Brussel. Iemand dat ontvangen kan. Ik heb relatie dus discretie belangrijk voor mij. Daarom langs deze weg. Ik ben heel hygiënisch, goed verzorgd en respectvol. Ben 38 1m90 100kg gespierd....  
14 dagen
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw of koppel heeft zin in 200 euro, geen intiem
Zoek een jonge ruimdenkende vrouw/sletje die zin heeft in een date zonder intiem en dit in ruil voor een vergoeding 100 tot 300 euro voor een date van 30-45 minuten. Ook man die zijn sletje aanbiedt welkom of een kinky koppel. Wederzijds respect en volledige discretie geboden. Bij interesse graag een bericht met een beetje uitleg.  
14 dagen
Rob 56 jaar Limburg - Genk
Nette man zoekt dame fvg
Nette heer zoekt dame,vanaf 50 tot 75 jaar,om regelmatig te daten,hygiëne discretie en respect vind ik belangrijk,ik kan discreet ontvangen en geef bij ieder afspraakje een mooie vergoeding  
14 dagen
C zoekt voor A 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Vrouw van koppel zoekt v max 40j. En met duidelijke foto
Ik ben een vrouw uit een koppel en zoek voor dit weekend een vrouw om mijn vriend te verwennen in mijn bijzijn. Ik raak je aan, we kussen, we verleiden hem, pijpen hem en daarna heb jij seks met hem en wil ik hem 100% zien genieten. Alles safe en discretie. Ik heb hier ook een zakcentje voor over.  
15 dagen
Mathias 42 jaar Limburg - Diepenbeek
Zin in wat spanning?
Hou jij van de kick en spanning om eens als "callgirl" op pad te komen? Kom bij me aanbellen en laten we er een heerlijk geil moment van maken. Discretie verzekerd, geen gekke toestanden, niks tegen je zin! Hier ligt €300 klaar voor je!  
Gus 36 jaar Antwerpen - Arendonk
Wil jij me pijpen?
Hallokes, zoek een leuke slank of normaal gebouwde dame die het ziet zitten om eens af te spreken voor een spannende pijpdate. Hoeft geen porno deepthroat maar een zacht pijpje met respect en discretie. Bij jou of als een cardate in de ruime omgeving Arendonk/Mol/Turnhout. Leeftijd geen probleem dus zéér rijp ook welkom! Ben zelf netjes en verzorgd, 1.78 en mooie/dikke 19cm. Gus -x-.  

Wil jij me pijpen?
  1   2   3   4   5   6