Zoeken naar doe bijna

Uw zoekactie voor doe bijna leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dario 34 jaar Noord-Holland - Amsterdam
Onderdanige Dames Gezocht Voor Videos
Hi! Ik zal om te beginnen even iets meer vertellen over wie ik ben en wat ik doe; Sinds een aantal jaren maak ik bondage/rollenspel gerelateerde video's. Daarnaast heb ik een tijdje geleden één van de oudste BDSM websites van Amerika overgenomen(HCA). Dit gebruik ik nu ook als platform voor mijn eigen content. Ik ben op zoek naar dames met een onderdanige kant die het leuk vinden om mee te spelen in één of meerdere video's. Anoniem is mogelijk. Mocht de samenwerking bevallen van beide kanten ben je ook welkom om een vast model te worden, wat dat betreft kan het dus iets zijn voor de langere termijn.Ervaring is niet belangrijk zolang je gewoon gemotiveerd bent en makkelijk in de omgang. Vergoeding is gemiddeld 750-1000EU, afhankelijk van de duur. Als het een goede match blijkt te zijn dan krijg je natuurlijk nog wat verificatie en achtergrond informatie van mij, zodat je weet dat het 'echt' en veilig is.  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Mol
Ben jij de jongedame van mijn dromen?
Ik droom van een toffe en losse vrouw die met veel plezier mij haar lichaam laat ontdekken en vereeuwigd wordt in mijn herinneringen als de vrouw die mij ontmaagd heeft. Hoewel er een te bepalen vergoeding tegenover staat en ze dit geld eerlijk verdiend, vindt ze het vooral ook fijn om mij een gigantische gunst te bewijzen en zelf ook een leuke tijd te beleven. Hiervoor toont zij mij graag hoe ze zelf geniet en hoe ik haar doe genieten. Met haar ervaring weet ze van aanpakken op een losse informele manier. Het feit dat ze ondanks haar leeftijd zoveel meer ervaring dan mij heeft maakt het hele gebeuren des te specialer. Misschien ben jij een studente die momenteel wat tijd vrij heeft of ben jij een de girl next door waar mannen voor smelten en herken je jezelf als deze vrouw uit mijn dromen? Dan is jouw berichtje misschien wel heel erg belangrijk voor mij. Vertel mij graag wat over jezelf, maar uiteraard ook je voorstel en eigen voorkeuren en wensen.  
loeke 53 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
sauna
hoi gaan jullie graag naar de sauna maar niet alleen ik doe dat ook graag bericht me en dan gaan we samen  
Kurt 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Getinte vrouw
Hallo,ik verzorgde man ben op zoek naar een getinte vrouw,dat wil zeggen,Afrikaans,indisch,Marokkaans,Turks…..Dit vooral om uw beide gaatjes langdurig en uitgebreid te likken.Je kunt ontvangen in regio Kortrijk/Gent.Leeftijd niet belangrijk.Doe een voorstel met uitleg over uzelf en foto(s)Grote schaamlippen en squirter hebben voorrang.Whatsapp na eerste reactie van u.Andere regio’s ook mogelijk, ook overdag  
Mathias 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
slanke klassevolle prille vijftiger is op zoek naar een jongedame/vrouw die voor hem wil optreden als pooier. Ikzelf doe dit puur voor de kick en alle inkomsten zijn voor u. Ik bied mezelf aan aan een publiek van bi-mannen en gays en sta open voor alle mogelijke wensen. Ik heb hier reeds heel wat ervaring mee en er is behoorlijk wat vraag naar. Dit kan gemiddeld tot 500 EUR per week opleveren.  
Mathias 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
slanke klassevolle prille vijftiger is op zoek naar een jongedame/vrouw die voor hem wil optreden als pooier. Ikzelf doe dit puur voor de kick en alle inkomsten zijn voor u. Ik bied mezelf aan aan een publiek van bi-mannen en gays en sta open voor alle mogelijke wensen. Ik heb hier reeds heel wat ervaring mee en er is behoorlijk wat vraag naar. Dit kan gemiddeld tussen de 500 en 1000 EUR per week opleveren.  
Mathias 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
slanke klassevolle prille vijftiger is op zoek naar een jongedame/vrouw die voor hem wil optreden als pooier. Ikzelf doe dit puur voor de kick en alle inkomsten zijn voor u. Ik bied mezelf aan aan een publiek van bi-mannen en gays en sta open voor alle mogelijke wensen. Ik heb hier reeds heel wat ervaring mee en er is behoorlijk wat vraag naar. Dit kan gemiddeld tussen de 500 en 1000 EUR per week opleveren.  
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Eerste trio ervaring
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
Summer 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt deftige respectvolle man
Dag lieve mannen Ik heb deze maand wat vrije dagen staan dus waarom niet afspreken. Dit kan doorgaan op hotel of een wellness. Hygiëne, respect en discretie verzekerd. Heb blond haar en ben een Vlaamse meid van een B cup. Kan mij verplaatsen maar doe geen thuisdates. Geen extreme toestanden maar gewoon van elkaar genieten. Tot dan! Kus  
10 dagen
Anoniem 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw of koppel heeft zin in ... en minstens 300 euro
Is er hier een jonge vrouw of koppel met jonge vrouw die een spannende date wel zien zitten en dit in ruil voor een vergoeding van 300 euro of meer? Ik vraag een date met een ruimdenkende vrouw of koppel (rollenspel, geen trio). Hoe jij of jullie een dergelijke date invullen mag je zelf bepalen. Doe me een voorstel en het meest tot mijn verbeelding sprekende voorstel werken we samen verder uit. Date van 30-40 minuten of langer, vergoeding van 300 euro of meer bij een echt kinky voorstel. Graag je voorstel met een gewone foto en we spreken verder af.