Zoeken naar doe je

Uw zoekactie voor doe je leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Klassiekers 58 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Je weet maar nooit
Dit beiden hetero koppel heeft al een paar afspraakjes gemaakt. Maar het gaf niet de klik die we hoopten. Misschien ooit... Een lief, dito koppel, met levenservaring, redelijk klassiek, maar met dat ondeugende kantje, hoger opgeleid waardoor je ook een gesprek op niveau kunt voeren, met een verzorgd lichaam, zonder dat je kan zien hoe bourgondisch ze zijn, genieters ook, galant en stijlvol, bereid om te experimenteren, met respect voor het tempo van iedereen, maar zonder schroom of bange vooringenomenheid, liefdevol voor elkaar (liefst zelfs gek op) en niet te ver uit de buurt. Wij zijn geen fotoverzamelaars, maar vragen toch om ons een idee te geven van hoe je er uitziet. Sturen we er dan eentje terug? Misschien een antwoordje, als jullie overtuigen. Zoniet, geen antwoord. En dat doe je dus niet vooral met een foto, maar met een tekst. Doe de moeite om met stijl te reageren. Vertel ons jullie verhaal, we lezen graag, puren uit een mooie tekst ook wel iets over wie de pen hanteerde.  
Koppeltje46 46 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Ergens buiten vanavond?
Hey. Wij zijn stijlvol koppel 46 reg Wvl. We doen vanavond na 20 u ritje met de cabrio en willen ergens stoppen op leuk plaatsje om te spelen.. welk koppel heeft voorstel waar en komt kijken en meespelen? Geen PR Doe maar voorstel xxx N en K  
F & A 44 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Eerste ervaring
Zijn jullie net als ons een spontaan en goed uitziend koppel met niveau, dan willen we jullie graag leren kennen om onze eerste ervaring met een gelijkgestemd koppel te delen. Wij zijn niet op zoek naar een snelle 'erop-en-erover' en parenclubs zijn voorlopig niet aan ons besteed... alle voorstellen voor een spannende afspraakje zijn welkom. Enkel koppels graag, mannen alleen doe aub geen moeite.  
Speelvogeltje 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zin in een vibratorshow?
Ons speelvogeltje geeft graag eens een vibratorshow voor iemand die ons kan ontvangen. Dat mag een koppel zijn, een man alleen, een vrouw alleen... Doe maar een voorstel...  

Zin in een vibratorshow?
Couple 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Speld in een hooiberg ...
Waarschijnlijk zoeken we naar een speld in een hooiberg, maar we proberen het toch. Wij zijn een koppel van 40, beide slank en goed verzorgd. We hebben een goed sexleven, maar toch zijn we op zoek naar wat extra pit. Man hier is (zeer) goed voorzien, geschoren en weet een dame te verwennen. Vrouw is mooi en slank en kickt erop om haar man bezig te zien met een andere vrouw (vrouwelijk cuckold of Cuckquean) en zo beetje bij beetje deel te nemen aan het spel. Het gaat eerder om kinky seks dan over passioneel vrijen. Daarom zoeken wij een vrouwtje (of vrouw van koppel met passieve man) die wil genieten van hem te pijpen en eventueel te laten neuken. Voorkeur gaat naar een stijlvolle dame van boven de 35 jaar, fris en bijgeschoren op de juiste plekken. Graag enkel serieuze reacties aub, liefst met fotootje, mag uiteraard onherkenbaar. Wij zijn geen allesneukers, dit is een ernstige oproep, mannen alleen doe geen moeite aub.  

Speld in een hooiberg ...