Zoeken naar domi*

Uw zoekactie voor domi* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Top 33 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
33 jarige zoekt date vandaag
Je kan me ontvangen of we spreken af voor outdoor of cardate. Je laat me jou pijpen. Ik ben 32 jaar en bottom. Je bent dominant en direct.  
gisteren
zaadgeil 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ben je een oudere dominante man met volle ballen die kan ontvangen?
Ben jij - een oudere, dominante en geile potente man - opgestaan met volle, hunkerende ballen en wil je nu bij jou thuis discreet door een onderdanige man (55 182 79) van je zaad verlost worden? Spreek snel af en ik kom naar je toe om jouw lusten te bevredigen zoals jij dat graag hebt. Concreet afspreken aub.  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Opleiding 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante man die me wil opleiden tot zijn speeltje
Zoek vijftigplussers uit omgeving Brugge die mij op Regelmatige afspraken willen opleiden tot hun speeltje. Ze leren mij goed pijpen goed beplast en bespoten worden Hoe ik mannen kan opgeilen met de lingerie van mijn vrouw. Ik kan soms ontvangen en ben geen faker  
30gent 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
op zoek naar chille top voor vake
Hier een relatief onervaren versa-bottom met een onderdanig kantje. Ik ben openminded en heb best al wat geprobeert, maar zoek een licht dominante man om met mij wat verder durven te gaan. 1m84 70. Laat gerust weten waar jij van geniet.  
sletstudent 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bot zkt top
Zijn er echte dominante mannen die een kut weten te beheren?  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben een zeer onderdanig slet zonder grenzen wordt graag gedwongen om te pijpen en geneukt te worden en vastgebonden dat ik zeker niet kan doen juist genieten en de sex ondergaan .kan wel niet ontvangen juist verplaatsen alle dagen tussen 8 uur smorgens tot 17 uur savonds. Heb graag hard  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Gebruik mij 54 jaar Antwerpen - Beerse
Oudere man, lingeriedrager, Trav of CD die me regelmatig kan gebruiken
Welke dominante man, lingeriedrager, trav of cd wil bediend en verwent worden? Dan ben ik er helemaal voor u. Ik lever me graag helemaal over aan uw grillen en wensen. Veel is bespreekbaar. Ben zelf heel verzorgd en weinig behaard. Intiem geschoren en maagd. Pijpmond moet getraind worden, en kont dient langzaam ontmaagd te worden. 55, 175,78, 16x4. Veel is bespreekbaar. No fake. Kan niet ontvangen, alleen verplaatsen.  
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
Neukteef/bottom 63 jaar Antwerpen - Rumst
Nrukteef/ bottom zoekt dominante top.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben het eigendom geweest van een top die mij tot zijn neukteef heeft afgericht. Deze top is naar het buitenland en nu ben ik een loslopende teef zonder eigenvalues. Ik heb kleine tieten,en ietzar vrouwelijk lichaam. Zoals de naam zegt word ik graag grondig en diep geneukt. Ik woon Lkeen en kan ontvangen. Ook verplaatsen. Wie wil deze loslopende neukteef nemen.iefst tops Russen de 50 en 78 jaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10