Zoeken naar dominant

Uw zoekactie voor dominant leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Meester A 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominant zoekt koppel
Zou u als onderdanig koppel graag een sessie ondergaan van een ervaren Meester? Of wenst u als Dominante man of vrouw uw sub een sessie te geven, samen met een Meester ? Ik beschik over ruime ervaring, gezonde humor en het nodige spelmateriaal. Graag kom ik tot bij jullie, maar kan ook ontvangen. Sta voor alles open. Geen mannen alleen.  
Sportieve man 44 jaar Antwerpen - Bornem
Dominant zoekt kinky meid into bondage spanking lustspel...
Ik ben een sportieve man begin veertig met een ruime ervaring op zoek naar een zelfbewuste, intelligente, dame (-35j), met onderdanige gevoelens, die af en toe de touwen uit handen wil geven. Dit voor een D/s relatie op langere termijn. Kan je jezelf vinden in het volgende? Ik combineer graag Tantra massage met bondage lustspelletjes met orgasme controle lichte pijn met gedragscorrectie, spanking, breathplay, bondage, speeltjes... Alles start met een goeie communicatie en een absoluut respect voor jouw wensen. We vinden samen een mooie balans tussen lust- en pijngericht spelen.. . Ik kan me gemakkelijk vrijmaken. Overdag op weekdagen ontvang ik je graag in Bornem. Ik verplaats me ook eventueel, ook 's avonds Enkel bij serieuze interesse kijk ik uit naar je mailtje, geen oneliners please, it's such a turndown, be original. stuur (je) ook een foto mee?! Groetjes  

Dominant zoekt kinky meid into bondage spanking lustspel...
gisteren
taurus 67 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
wie is dominant genoeg?
Wie voelt zich geroepen? Ik ontvang in .... kom je te weten indien je me malt, let ik wil ruige seks bij mij, ik pijp tot???  
Dominante Neef 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominante man zoekt een onderdanige dame 45+
IK zoek als vrouwvriendelijke man struis gebouwd 43 maar op sexueel vlak toch Dominant een dame met onderdanige gevoelens of drang . Om samen leuke momenten te delen .(dit mag een vrouw van een koppel zijn. Een dame vanaf 45+ tot 75 jaar ,als ze maar onderdanig is op sexueel vlak . T liefst bij klik ,ķemand om regelmatig mee af te spreken FWB / D/s relatie ,IS MOGELIJK BIJ KLIK . Je bent onderdanig of hebt de drang ernaar ,je hebt evt interesse in totale keuring sexspeeltjes bondage mindplay rollenspel uitdagende kledij latex lak leder high heels /boots ,machts uitwisseling cupping van borsten kut tepels en clit . Heb IK je interesse gewekt . Neem dan contact op  

Dominante man zoekt een onderdanige dame 45+
Dominant 50 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Gezocht: strenge dame die haar eigen vent een lesje wilt leren
Ik zoek een strenge dame die graag haar eigen vent eens een lesje leert : Eerst zal ze hem dwingen om mij stijf te pijpen en daarna MOET hij toekijken hoe ik zijn vrouw langdurig neem. Hij zal ons bedienen. Uiteindelijk kiest de vrouw wat ik met mijn zaad moet doen.. (oh ja, ik ben meer dan gemiddeld geschapen en kan lang een beenharde houden)  

Gezocht: strenge dame die haar eigen vent een lesje wilt leren
Looking4 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig vast subje gezocht
Als dominant ingestelde man/bull, ben ik in deze periode hard op zoek naar een onderdanig ingestelde dame of koppel. Mijn voorkeur gaat uiteraard naar een vast contact, waarbij we samen kunnen ontdekken wat lekker is en welke wereld er kan opengaan qua genot. Passioneel ingesteld, maar ook graag rechtdoor, dus weet wat ik wil in bed en erbuiten.. Hou van een leuke goedlachse klik, waarbij we vooral open kunnen zijn tegen elkaar, maar toch discreet in onze eigen cocon kunnen afspreken.. Wie houdt van uitdaging, passie, genot, teasing en wil een opbouwend contact net zoals ik? Graag eerlijke open reacties, discretie & hygiëne gewenst en geboden uiteraard!  

Onderdanig vast subje gezocht
Pieter 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kennismaken met BDSM in 2021?
Als rustige, ervaren, respectvolle Dominant heb ik veel contact met onervaren vrouwen met onderdanige gevoelens. De introductiesessies die ik heb mogen organiseren zijn altijd een groot succes geweest en mensen zijn heel blij op een respectvolle manier hun eerste ervaring te mogen opdoen. Ook in 2021 organiseer ik met heel veel plezier introductiesessies. Na een open en uitgebreid gesprek over wensen, verlangens, fantasieen, maar ook grenzen, twijfels en angsten, bekijken we samen of BDSM echt iets is voor jou, hoe jouw speelstijl er zou kunnen uit zien, en of je graag je eerste stapjes in een een BDSM-spel zou willen zetten. We doen het rustig aan en ik zal er alles aan doen je gerust te stellen. Het is de bedoeling jou een leuke en leerrijke eerste ervaring te geven, niet je te doen stressen! Voor vrouwen tussen 20 en 30 jaar, of koppels waarvan de vrouw onderdanig is. Ik ontvang in Gent of kom naar je thuis in Belgie of Nederland. Interesse? Stel je uitgebreid voor!  
Dominant 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ben jij die onderdanige girl next door die op zoek is naar een dominante man?
Hey daar, fijn dat je even de tijd neemt om deze advertentie door te nemen en op zoek gaat naar je innerlijke verlangen, laat ons het "je instinct" noemen! Ben jij die vrouw vanaf 18 met al langer onderdanige gevoelens en kopen deze gevoelens elke keer opnieuw naar boven, maken ze je nieuwsgierig en opgewonden? Wil en durf je je aan de juiste persoon geven in vertrouwen, in respect en onder de beschermende vleugels van deze dominante man? Reageer dan op mijn advertentie waarbij je me vertelt wie jij bent, wat jouw ervaringen zijn als je die hebt, wat je verlangens zijn, vanwaar je bent,....zo kunnen we op zoek gaan naar jouw innerlijke verlangen, naar jouw lust, naar jouw wens om te dienen ....wie o wie stuurt me een oprecht mailtje, legt haar ziel en verlangens bloot en durft de uitdaging aan? Mail me  

Ben jij die onderdanige girl next door die op zoek is naar een dominante man?
Bob 50 jaar Limburg - HASSELT
Voor een lustvolle vrouw die meer wil dan fwb
Heb jij regelmatig diepe lustgevoelens en fantasieen daaromtrent en weet je niet altijd even goed hoe je daar mee om moet gaan?omdat je dit mss niet kan linken aan een liefdevolle relatie?The best of both worlds bestaat wel degelijk,de zekerheid van een vaste relatie waarin je ook kan gaan voor je lusten.Zie je je daar eerder in begeleid worden door een sterke hand en een zelfzekere maar warme,joviale persoonlijkheid dan door een harde,kille dominant?iemand die jou veilige haven is en waar je je begrepen voelt.Geen pijntoestanden maar puur lustgericht:dresscode,opdrachten,grenzen opzoeken/verleggen,etc.Opbouwend en op jou tempo(en uiteraard niks wat je zelf absoluut niet wil)Bedoeling is dus om dit alles een deel te laten zijn van een spannende levensstijl in het kader van een volwaardige relatie waar er vanzelfsprekend ook ruim tijd en aandacht is om samen leuke andere dingen te doen.Spreekt het jou aan om dit te beleven met een charmante,slanke,prille vijftiger?Tot mails?  
Dom. D. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Huisslavin gezocht
Hallo, ik ben een ervaren Dominant en ik ben hier op zoek naar een 24/7 huisslavin. Jij houdt mijn huis netjes en schoon. Als ik thuis kom van mijn werk staat mijn eten klaar. Jij doet de was en de plas. Als ik tevreden ben over je geleverde inspanningen wordt je beloond, zo niet, dan wordt je gestraft... Verder hoef je je van niets iets aan te trekken of zorgen in te maken, ik regel alles en zorg goed voor jou. Inwonen en TPE behoren tot de mogelijkheden. Interesse ? Mail me snel terug. Grtz.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10