Zoeken naar donderdag avond

Uw zoekactie voor donderdag avond leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gulzige opa sper 75 jaar Antwerpen - Berchem
Piss and cumdump CBT
Wie komt in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en mij zijn hopelijk veel warme room te slikken geeft. Ook worden mijn piemeltje en kloten graag mishandeld, afgebonden en crescendo afgeklopt tot ik klaar kom. Beschikbaar enkel dinsdag, woensdag of donderdag, mits enkele dagen op voorhand laten weten. AUB GEEN FAKERS of rokers. Het schijnt dat ik goed kan pijpen, dus profiteer ervan en geniet.  
18 dagen
Stef01 63 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Slaaf zoekt meester of meesteres
Hopeloze slaaf zoek meester of meesteres al een paar keer een advertentie geplaatst maar telkens fakers die antwoorden Ik slank 175 m 69 kg en sta voor veel open en veel is er bespreekbaar Reeds 10 j ervaring en hou van spanking geboeid of gebonden en blinddoek en nog veel meer Ik zoek een eerlijke meester die ik mag ontvangen tijdens de week overdag en dat in de voormiddag dan is de vrouw gaan werken De beste dagen zijn maandag woensdag of vrijdag voormiddag dinsdag of donderdag kan ik mij verplaatsen dicht bij mij in de buurt van Moorslede Hopelijk een een eerlijke meester Grt slaaf  
21 dagen
Gulzige opa 75 jaar Antwerpen - Antwerpen
Piss and cumdump & CBT
Eind deze namiddag zit ik in de sexcinema Vingerlingstraat om te pijpen en zoveel mogelijk sperma te slikken. Ben 1,85m 95kg, grijs haar en snor. Iemand die in mijn mond wilt pissen terwijl ik hem pijp en mijn kloten en piemeltje crescendo afklopt kan ik ontvangen in Berchem Pulhof zijstraat van de Grote stw. Alleen niet rokers en blote eikels. Beschikbaar enkel dinsdag,woensdag en donderdag en een week op voorhand laten weten.  
24 dagen
Mr Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt bijkomend Mannelijk sletje voor donderdagochted
Mijn Stats zijn 45 174 66 en ik zoek voor nu donderdagochtend een bijkomend onderdanig, gewillig sletje. Een echte verwenner ! Tongen en kussen en pijpen ! wie heeft zin om samen met 2 andere sletjes te geilen voor mij ! wie kan me tonen dat hij een echte verwenner is. ik zoek real en zeer discreet !