Zoeken naar drinken

Uw zoekactie voor drinken leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Dieter 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vriendschap
Hallo, graag zou ik iemand willen leren kennen die net als ik oprecht en eerlijk is om samen een mooie vriendschap op te bouwen.ik ben iemand die hou van de kleine dingen in het leven zoals gaan wandelen, iets gaan drinken, kleine uitstapjes maken.het moet allemaal niet veel zijn zolang je maar samen dingen kunt doen.ik ben een intens iemand en als er een klik is dan ga ik er ook echt voor. Ik heb veel over voor vriendschap zolang er maar een gevoel van evenwicht is.ben je net als ik gehuwd of ben je alleen en dit spreekt je aan, laat me dan iets weten. Het zou fijn zijn om elkaar wat beter te leren kennen.  
29 dagen
magier 56 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
magische momenten ... met verkwikkend gezelschap
Als verzorgde gentleman zoek ik af en toe een leuk contact... liefst van al zou ik één fijn contact vinden en daarmee een aangename FWB-relatie aanknopen. Ik ben in de mogelijkheid om mijn partner op alle manieren te verwennen en zoek dus een leuke stijlvolle lady (eventueel een speels stel ) om regelmatig samen te genieten van de fijne dingen in het leven, bubbels, rode wijn, tapas, sexy kledij en lingerie, van verleiden en verleid worden. Niet puur op sex gericht maar de volle aandacht voor opwinding, stimulatie, uitdaging, spelletjes en scenario-play Om kort te gaan zoek ik dus liefst één partner met een kinky open geest en zin om elkaar wederzijds tot ongekende hoogten te brengen... alle reacties krijgen antwoord en een fijn vervolg op een mail is een glas drinken samen... in real life kennismaken is zoveel aangenamer en sluit fakers uit. Dus... stuur gerust er komt een leuke warme zomer aan. PS graag ruime regio kust  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Ik ben een respectvolle, rustige 45-jarige single man die hygiëne hoog in het vaandel draagt. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar. Eerst samen een glaasje drinken om elkaar wat beter te leren kennen en daarna een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Het belangrijkste echter voor mij is dat we allebei genieten en onze tijd voor elkaar nemen. Ik kan mij verplaatsen of evt bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Het zou leuk zijn dat je beschrijft wat je zelf leuk vind op een date en wat je verwacht van mij. indien de klik er is zou het leuk zijn dat we op regelmatige basis met elkaar kunnen afspreken. ik ben niet op zoek naar een relatie maar indien er een FWB uit zou voorkomen dan lijkt me dat heel prettig. Maar tegen een éénmalig contact zeg ik natuurlijk ook geen neen.  

Samen genieten van elkaar
30 dagen
robe 35 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve man zkt jongere vrouw
Ik ben 35jaar 1,84m 80kg bruinhaar sportief . Op zoek naar jongere vrouw Samen iets gaan drinken en dan zien we wel. Ik stuur geen dickpics Contact via whatsapp of mail.  
30 dagen
Gert 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Parenclub bezoek
Hoi, wens eens een parenclub te bezoeken. Echter liefst niet alleen. Is er een dame hier die dit ook op haar verlanglijstje staan heeft? Eerst samen iets drinken om kennis te maken en afspraken te maken. X  
  1   2   3   4   5   6   7