Zoeken naar echt

Uw zoekactie voor echt leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Miss T 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ontdekken
Hoi dames, ik een single dame van 38. Ben 1m74 en weeg 56kilo, sportief en slank gebouwd, vrouwelijk en denk toch wel knap. Nu ik single ben wil ik echt eens experimenteren met een vrouw, de eerste stappen zijn gezet, maar ik droom er van om een vrouw te likken en te laten klaarkomen. Welke slanke vrouwelijke meid wil deze droom met mij waarmaken?  
Noel 47 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Radeloos
Hoi, ja ik ben radeloos, daarom langs deze weg proberen. Oprechte oproep. Ben al 17j getrouwd, vrouw echter al meer dan 7j met depressie, van sex is al helemaal geen sprake, ik respecteer dat maar ik heb er echt opnieuw nood aan, knuffelen, zoenen , vrijen wat mis ik het enorm. Zoek daarom , koppel, vrouw alleen, of lesbisch koppel die het zien zitten om met mij te genieten. Ben normaal tot slank gebouwd, zeer verzorgt, geen tatt.of pierc. Genoot hogere opleiding, ook werkzaam op dit niveau. Uiterlijk niet zo belangrijk, normaal gebouwd, liefst niet te zwaar( Rubens styl) om gewoon opnieuw te kunnen genieten. Mis het echt. Is eerlijke oproep.  
Sonja 43 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Vrouw zkt vrouw(en)
hallo, ik ben Sonja, 43 jaar uit Eindhoven. Om voor mijzelf uit te zoeken of ik het echt fijn vind om te ondergaan, ben ik op zoek naar een vrouw of meerdere vrouwen die, laat ik het zo zeggen, wat gewicht op de schaal en haar/hun hakken wil leggen. Cryptisch? Ik leg het na reactie graag uit... En heren, ik ben op zoek naar een vrouw, dus heren hoeven niet te reageren, ook niet namens hun vrouw.  
Sweety 41 jaar Limburg - Beringen
Lieve vrouw gezocht
Ik heb het geluk gehad via deze weg al 2 keer een vrouw tegen te komen waar ik heel fijne momenten mee heb kunnen beleven. Dus probeer ik het nog eens... Ik zoek een vrouw die weet hoe het is om een vrouw te verwennen en ook zelf graag geniet. Dat is het belangrijkste, genieten van elkaar en elkaars lichaam. Dus echt niet op zoek naar vrouwen die willen experimenteren of een relatie hebben met een man. Stuur je aub een foto zodat ik kan zien met wie ik aant sturen ben?  

Lieve vrouw gezocht
Jff 41 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik zoek een knappe vrouw
Ik zoek een knappe vrouw voor seksueel contact. Een fwb zou echt leuk zijn. Ik zie er leuk uit, goed figuur,en zie er jonger uit. Ik val ook op jongere dames. Met jongere bedoel ik jonger dan mezelf. Graag zou ik op een hotelletje afspreken. Stuur gerust een mail met foto. Ben niet fake, kan getest worden... Graag zelfs. Geen mannen. Koppels mogen eventueel ook mailen maar dan betrek ik er ook mijn man bij. Voor Vrouw vrouw contact ben ik vrij als een vogel.. Tot mails  

Ik zoek een knappe vrouw
28 dagen
Sonja 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw zoekt vrouw(en)
hallo, ik ben Sonja, 43 jaar uit Eindhoven. Om voor mijzelf uit te zoeken of ik het echt fijn vind om te ondergaan, ben ik op zoek naar een vrouw of meerdere vrouwen met sadistische trekjes die, laat ik het zo zeggen, wat gewicht op de schaal en haar of hun hakken wil leggen. Cryptisch? Ik leg het na reactie graag uit... En heren, ik ben op zoek naar een vrouw, dus heren hoeven niet te reageren, ook niet namens hun vrouw.