Zoeken naar echte

Uw zoekactie voor echte leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

chris 56 jaar Limburg - HASSELT
SUPERGLAD BOTTOMKONTJE
voor lekkere echte tops, steeds intiem volledig babyglad en clean, ik deepthroat, ben te vinden voor dubbele penetratie (2 tops ) en heb steeds verse poppers in huis. Graag een pikfoto als je reageert !  

SUPERGLAD BOTTOMKONTJE
28 dagen
Tom 42 jaar Antwerpen - Boom
wie is de eerste?
ben bi bottom ingestelde man, kan enkel verplaatsen. Heb al een paar dildo's in mijn kont gehad, maar wil nu graag een echte pik in mijn kont voelen. Sta voor veel open. Wie heeft een voorstel?  
Alexia 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Beginnende sissy
Hey, Ik verkleed mij heel graag als vrouw, hakken, kousen, jarretels, string, bh, rokje,… Dit is steeds met kledij van mijn vrouw, dus ben ik vrij beperkt. Gezien ze hier niet van op de hoogte is, kan ik ook geen extra spulletjes aanschaffen. Ik zou graag evolueren op termijn naar een echte klasse dame met een sletterig kantje, maar daar zal ik hulp voor moeten inroepen. Ik zoek dus een een geduldige man of koppel, die me kan kneden tot vrouw. Die leuke spullen ter beschikking heeft, zoals hakken, pruiken,… die me helpt met ontharen. Kortom, iemand die van aanpakken weet en die van mij zijn persoonlijke sissy kan maken. Iemand die dus discreet kan ontvangen, overdag tijdens de week. Ben jij die man? Dan krijg je zeggenschap over mijn lichaam en kan ik je persoonlijke sletje worden. Kus Alexia  

 Beginnende sissy
29 dagen
Slet 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie maakt van mij een echte pijpslet
Ik zoek een man die me regelmatig kan ontvangen om van mij een echte pijpslet te maken, ben eerder onderdanig ingesteld en sta voor veel open. Ik verplaats vlot maar kan niet ontvangen.  
Ikke 36 jaar Antwerpen - Lille
Zoek echte neukers
Heykes ,zijn er hier nog echte neukers die men kontje eens suf kunnen neuken? En niet na 5 minuten spelen al klaar zijn! Meerdere tergelijk mag ook, ben 36 184 92 17x4 , intiem geschoren ,gespoeld en gedouched bij date, heel veel is mogelijk, ik kan verpl en ontvangen, grootste fantasie zijn meerdere die om de beurt me goed nemen en men kontje suf neuken,... Graag stats en wat uitleg wat je graag zou doen enz... Nu een snelle quickie kan ook voor me ,chems fr  

Zoek echte neukers
29 dagen
Ruben 34 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Geile rukdate op Skype
Hallo iedereen, Net terug van m’n werk en heb zo’n zin om eens lekker hard te rukken met een andere man… liefst iemand onder de 40 en groot geschapen. Indien het klikt kan er ook een echte date van komen… Voeg me toe op Skype. Mijn naam is ruben degendt. Stuur dan rukdate en we kunnen beginnen. Ikzelf ben niet onknap. Normaal gebouwd, 34 jaar en groot geschapen.  
kris 56 jaar Limburg - HASSELT
GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
voor lekkere echte tops, steeds intiem volledig babyglad en clean, ik deepthroat, ben te vinden voor dubbele penetratie (2 tops ) en heb steeds verse poppers in huis. Graag een pikfoto als je reageert !  

GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
29 dagen
Jeanke 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek oudere dominante TOP man
Ik onderdanige SiSi bot met contacten op de teller zoekt oudere wat dominante groot geschapen TOP man die mij kan en wil ontvangen. Ik vind het zalig om een kleedje te dragen, nylons stay ups, high hiels , slaafskap en halsband met ketting. Mijn poepje spoel ik graag lang zodat het heel clean is , en stop dan een but-plug op voor ik me toon en overgeef aan jou. Ik wil een echte teef , slet zijn waar je jou lusten kan op bot vieren . Ik zoek eerlijke oudere groot geschapen man die zijn afspraken nakomt en eerlijk en discreet is zoals ik. Moest je niet kunnen ontvangen kunnen we misschien wel iets regelen. Laat mij snel iets weten, je stats en een foto en je wensen en ik stuur graag een foto van mezelf terug.  
30 dagen
gay man 59 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
gay man zoekt ..........
Ikben op zoek naar gay, bi of hetero-mannen die eens willen komen voor eens lekker verwent te worden ! Ik kan discreet ontvangen, verzorgd en altijd wel zin om je lekker te verwennen ! Jullie zijn verzorgd , niet teveel overgewicht en in voor een echte date ! Geen fakers aub ! Kan op regelmatige tijdstippen ontvangen ! Laat je wensen en je stats achter en wie weet misschien ben jij wel de uitverkorene ! grtjs  
chris 56 jaar Limburg - HASSELT
SUPERGLAD BOTTOMKONTJE ook voor gangbang
steeds intiem volledig babyglad en clean, ik deepthroat alle groottes, steeds poppers in huis, hou ook van double fuck, ff, Ik ontvang graag echte TOPS ! Voeg aub een pikfoto bij je reactie !  

SUPERGLAD BOTTOMKONTJE ook voor gangbang
  1   2   3   4   5   6   7