Zoeken naar echte

Uw zoekactie voor echte leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rijper xkoppel 64 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen, 14u30, PR op kamer(s)?
Wij zijn een rijper, seksueel zeer ruimdenkend/taboeloos/actief koppel en zoeken een dito koppel voor een korte maar krachtige ontmoeting (partnerruil, op dezelfde of aparte kamer), morgen 11 juli, om 14u30, in Gent op kamer(s), NO FAKE. Zij is 64, bi, m72, grijzend en gebouwd zoals n echte oma; buikje, billen, grote borsten, en hij is 50, hetero, slank, 20cm in de boxershort.Zonder foto/telnr geen antwoord.  
L en R 64 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zaterdagdagavond 13/7
Wie heeft een goed voorstel voor geil plezier met 4, full PR en eventueel ook VV ? Afspraak in club of ero sauna of ??? Wij zijn een FWB koppel, 60+, hygiënisch, respectvol, discreet, doeners, alles bespreekbaar, veel mogelijk, doch geen anaal. Zij is bi en altijd hot, Hij bi-schierig maar zeker geen must. Benieuwd naar jullie voorstel. Wij zijn niet fake en willen ook geen reacties van fakers. Foto's wisselen we enkel uit bij echte wederzijdse interesse. Wij kunnen verplaatsen in West- en Oost-Vlaanderen.  
spontaan stel 65 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
spontane echte vriendschap
Wij zijn een koppel zestigers, verzorgd, attent. In het verleden kunnen genieten van pr, prive en later ook in club. Dat is echter al een tijdje geleden en soms hebben wij heimwee naar die spannende tijden en ontmoetingen. Uiteraard tellen de jaren en als zestigers zijn we niet meer zo strak als jaren terug en man ook minder actief dan welleer. Waar wij nu soms al eens ver dromen is een toffe vriendschap met een koppel, een dame of een heer waar plaats kan zijn voor een toffe spontane echte vriendschap. Discreet, geen macho toestanden of opdringerige acties. Gewoon relaxed en met veel respect en discretie. Het erotische zou zich vooral toespelen op de dame hier. Har bi kantje is nog maar beetje ontdekt, maar is en blijft een verlangen van jaren. uiteraard is een man met potentie en uithouding zeker een pluspunt. Geen bizarre toestanden, maar zacht intense sex is de bedoeling. Man hier zou soft wel meespelen. Spreekt dit jou of jullie aan? Kijken uit naar jouw reactie!  
Lollipop 38 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Lollipop
We zijn een koppel in de eind dertig, op zoek naar extra spanning. Zij is halfbloed, sportief en avontuurlijk. Hij is gespierd, dominant en een echte man. We zoeken een ander koppel onder de 55 jaar om samen nieuwe ervaringen te ontdekken. Graag ontvangen we reacties met foto en eventueel telefoonnummer voor verificatie. We zijn oprecht en zoeken geen individuele mannen.  
12 dagen
Vrolijk koppel 67 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt vriendschap
Het proberen waard! Wij zijn een koppel van 66 en 68 jaar,modern van opvattingen,openminded en goedlachs.We willen graag een koppel leren kennen tussen 63 en 70 jaar om er een echte vriendschapsband mee op te bouwen.Het mag eventueel ook een alleenstaande man zijn die openstaat voor een degelijke vriendschap zonder meer. Graag een reaktie met foto(s),bedankt.  
22 dagen
Bel & bo 36 jaar Antwerpen - Lier
Initiatie bdsm
Wij zijn fuckbuddy's met elk ons leven maar die bij elkaar die extra spice vinden..., Hij: 41 slank, goed opgeleid, hetero en een echte verwenner. Zij 32 Bbw en heel ruimdenkend We genieten enorm van seks samen en hebben veel spannende fantasieën, 1 daarvan is een koppel te leren kennen met bdsm ervaring om onze momentjes naar een nieuw level te stuwen. kunnen verplaatsen tijdens de daguren in de week.