Zoeken naar echte

Uw zoekactie voor echte leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

GratisHoer 42 jaar Antwerpen - Boom
Harde neukavond
Ik wil binnenkort (do 9 mei) een serieuze neukavond organiseren op motel. Als echte CD-hoer mag je me gebruiken als een slet samen met andere geile mannen die mijn kont hard en diep willen neuken. Het ruwere werk komt er aan te pas dus, ik moet gehoorzamen en me verplicht laten gebruiken als pijphoer, als neukslet. Alles zal anoniem en discreet zijn, een (mond)masker is dus ook een must. Wie heeft interesse? Wie allemaal wil zijn harde paal diep in mijn CD-kont duwen en laat me schreeuwen en smeken om te stoppen? Mij “gedwongen” laten pijpen, mij vastbinden, spanken, …? Stuur reactie inclusief stats, geen foto van gezicht, van lul mag uiteraard wel! Beloofd een geile en “harde” avond te worden!! Meld je aan dus, ik reageer asap!  

Harde neukavond
Johannatrav 59 jaar Limburg - Maastricht
Mature TV zoekt TOP of TOP zusje die me met geduld neukbaar wil maken
Ben Mature TV, zeer geil. Pijpen en slikken doe ik als de beste maar ben nog altijd niet goed neukbaar. Mijn droom is echter om een echte neukslet te zijn. Zoek daarom een TOP of TOP zusje die met geduld en beleid mijn TV kutje neukbaar wil maken. Svp geen fakers maar mensen met niveau en gezond verstand die ook echt periodiek kunnen en willen afspreken.  

Mature TV zoekt TOP of TOP zusje die me met geduld neukbaar wil maken
SISSYSCHOOL 32 jaar Limburg - HASSELT
Enige echte sissy opleiding in België
Er zijn enorm veel sletjes die dromen van een sissy opleiding. Bij deze hebben we er eentje ontworpen. Ervaring niet vereist. Het begint bij het begin tot het level dat jij aangeeft bij start cursus. Hoogste niveau is misbruik en vernedering in groep met plas, fisten,... Voor aanvang van de cursus wordt alles besproken. Het gewenste niveau, de grenzen en limieten. Reageren met stats en foto aub. Liefst een gsm nr voor contactname. Hopelijk tot snel om samen jouw fantasie waar te maken ;) (Foto bij ad voor aandacht)  

Enige echte sissy opleiding in België
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY, LADYBOY VOOR EEN SOORT RELATIE
Ik zoek een echte vrouwelijke femboy, ladyboy 20j-50j, om samen te wandelen, iets te gaan drinken, prateen over alles! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En ben die fakers die beantwoorden kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Laura en Margot 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Trio gezocht
wij zijn 2 travjes/sissy's die elkaar via deze site hebben ontmoet. we genieten van elkaar. nu willen we beide onze verlangens uitbreiden en een trio/quatro doen met een man of mannen. geen andere sissy, maar een echte man die ons wil neuken en die we pijpen. geen fake. Laura is 34 en Margot 28  

Trio gezocht
10 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j, die ook als vrouw over straat rondloopt, en niet opvalt dat het een man is! Samen iets drinken, eten, jij altijd als vrouw! En erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Fakers die mijn advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Bi gast 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
Graag Contact met een Trans vrouw of Shemale slank of normaal gebouwd voor vriendschap tederheid respect lievde en kinky perverse wederzijds sex . En veilig Anaal sex ! .Geen trio’s geen pijn toestanden geen jongeren en aléén maar tops cd mannen of onderdanige personen . All vast ik ben bi tatoos reedelijk gespierd niet ge trouwd wel in relatie met vrouw . Ik heb een vaste job en ik ben papa van mijn Klein Gabbertje . Dus discreet hygiëne en respect geboden en eventuweel gevraagd vriendelijke groetjes  

Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
10 dagen
Ike 31 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek
Hey, Is er een geil travje, shemale of transvrouw die zin heeft in een echte vlaamse jongeman van 31 j oud. Ikzelf ben normaal geschapen en een normaal uiterlijk. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Foto na reactie. Reacties met foto krijgen voorrang. Hopelijk tot snel !  
NaughtySissy 22 jaar Antwerpen - Antwerpen
Point of no return
Ben jij een dominante vrouw, transgender of man die graag de touwtjes in handen heeft? Wil je mij helpen in mijn transitie en mij begeleiden tot het punt van geen terugkeer? Dan ben ik op zoek naar jou! Maak jij van deze man, een echte sissy? Ik ben op zoek naar iemand die bereid is om hormonen toe te dienen en mij te begeleiden in het proces van transformatie. Als jij het spannend vindt om deze fantasie werkelijkheid te laten worden, dan hoor ik graag van je. Neem contact met mij op en laten we samen de reis naar zelfontdekking en transformatie beginnen. Durf jij de sprong te wagen naar het 'point of no return'?"  

Point of no return
15 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j voor relatie! Iemand die ook als vrouw buiten rondloopt en het niet opvalt dat het een man is! Samen iets gaan drinken en praten! Ook erotiek, maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Die fakers die de advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
  1   2   3   4