Zoeken naar eerst*

Uw zoekactie voor eerst* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Da2 57 jaar West-Vlaanderen - Ruiselede
Iets spannends
Gehuwde man zoekt een Damme die ook wat exstra spanning zoekt op erotich vlak mijn voorstel ,eerst wat kennis maken,een beetje uitdagen,opwinden tot we elkaar eens in het echt opzoeken Ben benieuwd wie reageert. Leeftijd of lichaam zelf handicap speelt totaal geen rol.  
11 dagen
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
Jeroen2 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
11 dagen
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie; poepe ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
11 dagen
François 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor geile spelletjes (De Haan/omgeving)
Nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij. Ben dit weekend in De Haan en zoek een leuke dame die zich graag eens wil laten verwennen met vooral volledige lichaamsmassage, veel aandacht voor je gevoelige plekjes en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein (drankje/hapje). Je bent zelf al dan niet vrij. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in De Haan, omgeving of je bent er op weekend. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Ik ben een respectvolle, rustige 45-jarige single man die hygiëne hoog in het vaandel draagt. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar. Eerst samen een glaasje drinken om elkaar wat beter te leren kennen en daarna een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Het belangrijkste echter voor mij is dat we allebei genieten en onze tijd voor elkaar nemen. Ik kan mij verplaatsen of evt bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Het zou leuk zijn dat je beschrijft wat je zelf leuk vind op een date en wat je verwacht van mij. indien de klik er is zou het leuk zijn dat we op regelmatige basis met elkaar kunnen afspreken. ik ben niet op zoek naar een relatie maar indien er een FWB uit zou voorkomen dan lijkt me dat heel prettig. Maar tegen een éénmalig contact zeg ik natuurlijk ook geen neen.  

Samen genieten van elkaar
11 dagen
Bert 49 jaar Limburg - HASSELT
Een goeie babbel
Eerst en vooral wens ik mij te excuseren voor de vele wansmakelijke advertenties. Daar distansieer ik mij volledig van. Een goeie babbel,daar gaat het om, want het gaat toch niet om de seks alleen he! Het gaat om....alles....wat komt...voor de seks. Knuffelen,strelen,zoenen,plagen,je hart luchten met een goeie babbel,aandacht geven en aandacht krijgen, iemand die echt luisterd..daar gaat het om. Friends with benefits. Top Discretie, hygiëne en respect zij0nn mijn prioriteit! Denk je er ook zo over, dan hoor ik graag wat van jou. Knuffeltje,Bert  
11 dagen
pieter 50 jaar Antwerpen - Kontich
Gratis, sensuele massage
Hey daar, ben jij een meisje/dame die verlangt naar een heerlijke, sensuele en gratis massage? Ik sta klaar om je wensen te vervullen. Mijn passie ligt in het geven van ontspannende, sensuele massages, van top tot teen. Jouw wensen en genot staan bij mij altijd op de eerste plaats, en ik beloof dat er niets zal gebeuren wat jij niet wilt. Jij houdt ten allen tijde de touwtjes in handen. Ik vind mijn voldoening in het geven van de massages zelf. Het is zalig te voelen hoe jij geniet en hoe jou lichaam zich laat meevoeren onder mijn handen. Lijkt deze opwindende ervaring iets voor jou? Weet je, ik ben vast van plan het beste van mezelf te geven! We delen een moment, waar je nog een hele tijd van zal nagenieten. Aarzel niet om me een berichtje te sturen. Dan voelen we of er een klik is en of we ons comfortabel voelen om af te spreken. Als gebonden "jonge" man van 50 jaar, met een hogere opleiding, hecht ik veel waarde aan een goed gesprek, discretie en hygiene  
12 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor massagespel
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame (koppel ook welkom) die zich graag eens laat verwennen met vooral volledige lichaamsmassage en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we ook in de toekomst vrijblijvend eens afspreken en genieten van deze ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in Roosdaal of omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
Mr.S. 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Alvast een voorsmaakje...
Je komt binnen. Ik kijk je diep in de ogen. Mannelijk, maar tegelijk ook speels. Dominant, maar tegelijk ook zacht. Ik glimlach en stap op je toe. Mijn handen nemen je schouders vast en traag maar zonder aarzelen komen mijn lippen dichter bij de jouwe. Ik hou even in, om je te teasen, om te luisteren of ik je hart niet hoor kloppen van de spanning. Een ondeugende grijns maakt zich meester van mijn gezicht. Dan kus ik je vol op de lippen, eerst zacht, daarna steviger, intenser, passioneler. Mijn handen glijden langs je rug, je geniet. "Je ziet er echt leuk uit" fluister ik in je oor, "maar toch... je lijkt het iets te warm te hebben", daar is die grijns weer. Zacht maar zelfzeker duw ik je met je rug tegen de muur, neem je bij de polsen vast en doe je armen gestrekt boven je hoofd. “Hou ze daar”, fluister ik, waarna... waarna... tja, ik kan je toch nog niet alles verklappen. Dus stuur me een bericht en... beleef het misschien zelf ;-)  

Alvast een voorsmaakje...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10