Zoeken naar eerst*

Uw zoekactie voor eerst* leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
KenK 49 jaar Antwerpen - Duffel
Dit weekend
Fijn dt jullie deze advertentie lezen. Wij zijn reeds 30jaar een koppel m49j v54j beide hetro en normaal gebouwd. We wensen wel eens wat extra in ons sexleven toe te laten met een ander koppel dus geen mannen alleen. Liefst een koppelniet te ver uit onze buurt en van ong. Onze leeftijd. We houden van rustig opbouwen eerst ergens iets gaan drinken om te zien of er een klik is en daarna kunnen we verder afspreken of doorgaan. Wij zijn vanavond en morgenavond vrij. Graag reactie met een foto. Tot snel? Groetjes KenK  
Jt Hr 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
Hallo, wij zijn gelegenheidskoppel die graag ontdekt, maar ook grenzen verlegd. Plezier en genot komen op de eerste plaats. Alles kan, niets moet, zolang het niet platvloers en met respect voor elkaar is. Voor de rest staan we voor veel open :-) We zijn beiden goed voorzien, verzorgd en gesteld op hygiëne, want dit is een absolute eis ... . H is 43, 1m82, J is 45, 1m65. Graag een koppel op vaste basis en samen zien hoe snel we gaan. Tenslotte willen we jullie ook leren kennen, bij een goeie klik gaat alles tenslotte veel vlotter en makkelijker ... Stuur gerust een antwoord, waarin jullie vertellen hoe jullie dit zien en graag een foto (op alle antwoorden met foto wordt gereageerd) Wij hebben geen voorkeuren op haar, gewicht en leeftijd dus jullie tekst en foto zal de doorslag geven ;-) Tot snel!!  

Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
25 dagen
Kustkoppel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kustkoppel
Verzorgd stel vr 68 (bi for the game) en man 70 soft bi (oraal) maar geen must. Zoeken stel voor een leuke date. We houden van knuffelen, strelen en zijn beiden gek op intens tongzoenen. We kunnen vrij ontvangen en verplaatsen. Een drankje, een hapje en aangenaam gezelschap horen daar bij. Hygiëne beschouwen we als vanzelfsprekend, zijn beiden intiem glad en verwachten dat ook van onze gasten. We gaan bij klik voor volle partnerruil. Staan voor veel open met respect voor de wensen van iedereen. Let wel, neuken is altijd met condoom. Graag een seintje indien interesse. Een foto voor een eerste indruk zou super zijn, jullie krijgen er in ieder geval eentje van ons retour. Aan fakers hebben we geen boodschap.  
25 dagen
koppels voor pri 58 jaar Antwerpen - Bonheiden
koppel zoek koppels voor prive feestje ergens ibegin mei
na oze 2 feestjes denken we terug aan een feestje rond de 09;10;11 of 12 mei moeten zien of de koppels dan kunnen denken aan 4 &5 koppels max 6 koppels overnachten kan ook.Eerst een hapje en een drankje voor kennis te maken waar al een verloren hand of kus kan we zijn beiden bi dus dan wat eten waar een verloren hand onder tafel kan.Dan even dansen om elkaar nog beter teleren kennen waar er dan al veel meer kan zowel man /man als vrouw /vrouw graag bij antwoord een foto zeker een terug van ons geen mannen aleen mss een bi vrouw als alle koppel akkoort gaan  
27 dagen
W&M 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een speld in een hooiberg gezocht voor 3/4
Dag lieve en hopelijk geile koppeltjes! Wat we zoeken is nochtans heel simpel maar blijkt toch moeilijk te zijn! Wij zoeken een koppeltje voor morgen rond de middag plezier mee te hebben! Lees! Want dit is blijkbaar voor velen al moeilijk enkel reageren als je dan effectief kunt niet overmorgen niet in het weekend niet in de avond!!! Ohja en mannen alleen doe nu aub eens geen moeite het word toch niks ook niet met een foto van een vriendin of weet ik veel! Nu dat gezegd zijnde😂 wij zijn een leuke open en sociaal koppel die openminded en supergeil is. Wij zoeken een koppel die ook openminded is en niet eerst uren erover wil babbelen maar echte doeners en genieten van ieder moment! Wij zelf zijn zij 39j 60 160 super geil kontje en bi, hij een sportieve 34j 180 85 en goed voorzien! Graag indien het jullie aanspreekt reageren met een foto voor vlotheid van afspreken. Oh en misschien niet onbelangrijk wij zouden afspreken regio Kortrijk.  
27 dagen
Tof koppel 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoekt een leuk koppel
Hallo Wij zijn een koppel van 49j vrouwtje 169 man 190 wij zoeken een leuk koppel om nieuw uitdaging aan te gaan wij zijn 29 j gehuwd en willen een eerste contact leggen in deze wereld met een drankje bij klik kan er verder gekeken worden. Dan kan er elk op zijn kamer gewisseld worden( op hotel of bij jullie) zijn discreet op dat gebied en vragen dat van jullie ook Bij interesse laat iets weten geen fake a.u.b.  
29 dagen
Leuvens koppel 58 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Met vier
Wij zijn een gehuwd koppel uit Leuven, beiden 58. Zij is slank, hij soft bi met een paar kilootjes te veel. We zijn beginnende Swingers en hebben ervaring met soft PR. Belangrijk voor ons is om eerst kennis te maken voordat we de broek op de knieën hebben. Uiterlijk is voor ons minder belangrijk. Verder houden we van massage, sauna, een glaasje drinken. We doen geen wap. Full PR (als de klik er is) is safe. We zetten geen datum voorop (we hebben allebei een drukke job), maar we mikken op een vrijdag- of zaterdagavond. Koppels die ons willen leren kennen (liefst uit de buurt) mogen een berichtje sturen. We sturen dan ook een fotootje terug.  
  1   2   3