Zoeken naar eerst*

Uw zoekactie voor eerst* leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Peter 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Respectvolle man zoekt lieve, geile dame (Milf)
Ik ben een 53-jarige man, zeer respectvol, geen baard, bril of snor, intiem geschoren. Struis gebouwd. Goede hygiëne gevraagd en geboden. Ik ben op zoek naar een lieve dame regio Oostende / Westkust voor leuke momenten samen. Bij mij ligt de klemtoon van een date bij knuffelen en het oraal verwennen van de dame. Ik doe dat zeer graag en lang!! Uiterlijk niet belangrijk, maar wel hygiëne en discretie! Eerste afspraak kan op een neutrale plaats indien gewenst. Ik kan niet ontvangen, maar betaal met veel plezier een nette kamer. Financiële vergoeding voor de dame is eveneens bespreekbaar. Bedoeling is een vast vriendinnetje te vinden voor leuke momenten. Ik val niet op jonge popjes, maar eerder op dames van 40-60 jaar. Wie ziet het zitten en wil weldra genieten? Gehuwde dames die thuis niet aan hun trekken komen, zijn zeker ook welkom!!  
29 dagen
francis 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke vrouw is geil en heeft veel zin
jonge man singel zoekt een leuke deftige vrouw met enig niveau die het financieel niet gemakkelijk heeft en die een zeer hoog libido heeft. ben jij die vrouw die geblust moet worden door hete deftige man met niveau. IK ZOEK MAAR 1 vrouw om een vast contact op te bouwen om zo regelmatig wekelijks af te spreken. graag eerst iets gaan drinken om te kijken of er enige klik is. zeer mooie vergoeding voorzien. TOT BINNENKORT?? graag beschrijving met foto . XXX  
30 dagen
Bjorn 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Wil je als single gescheiden milfje een vaste discrete bijverdienste ?
Kan overdag s avonds overnachten en kan zeer discreet je ontvangen zeker in overleg minimaal 500 euro per week cash. Je bent een open minded slank milfje die het aangename met het nuttige wil koppelen elke week en weinig tot geen taboes kent, geen dieren, kinderen, poepseks, respectvol naar elkaar toe, teasen en sexy kleding, lang voorspel, je lievelingsdrankje, rustig en goede gesprekken een klok kijken, als we samen zijn zijn we ook samen en dit langzaam laten groeien en wie weet? Ben zelf een zeer lieve en discrete heer niet onknap zelfstandig en mocht je dringend geld nodig hebben ? Morgen kunnen we al afspreken bij klik. Eerst per mail en dan in vertrouwen via what app. Is dit misschien iets voor jou als slank single/gescheiden milfje ? Zo ja mail me met een spontane foto, waar je helemaal opstaat en wie weet kan je morgen al 500 euro cashen ? Discretie zeer belangrijk. lees je graag in ijn mailbox.  
  1   2   3   4