Zoeken naar eerste

Uw zoekactie voor eerste leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Erik 49 jaar Antwerpen - Aartselaar
Sauna gezelschap
Slanke verzorgde man wil graag naar de openbare sauna Saunatopia in Edegem, maar niet alleen en dus zoek ik gezelschap om overdag in de week dit eens te doen. Voorstel: vrijdag 19 april. Trefwoorden: intiem geschoren, goed geschapen, hygiene, gezonde BMI. Hou van: sauna en massage. Foto's uitwisselen kan voor mij na een eerste leuke email.  
Shana 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Eerste ervaring gezocht
Onervaren crossdresser van 34, ik pas graag stiekem spulletjes van mijn vrouw. Ik ben zot van lingerie, badpak, bikini, rokjes etc. Ik zoek een leuke man tss 20 en 42 om m'n eerste stapjes te zetten, maar zou het wel geil vinden om m'n maagdelijke mondje en kontje de eerste keer zachtjes te laten gebruiken.  

Eerste ervaring gezocht
Jess 33 jaar Limburg - Genk
Sissy
Opzoek naar zen spannende eerste ervaring... Enkel degelijke reacties mét een foto krijgen antwoord bij interesse. Xo Jess  

Sissy
24 dagen
Thomas 30 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Heteroman in relatie op zoek naar eerste discrete ervaring
Hallo allemaal, al lang fantaseer ik over een vrouwelijke crossdresser of trans die met mij eerste stapjes van verkenning meeneemt. Zijn er hier fijne mensen die dit zien zitten, of zijn er eventueel events waar ik alleen kan gaan kijken? Discretie en zonder verplichtingen zijn belangrijk. Verder ben ik 1.8m, redelijk sportief, slank. Mooi geschapen.  
27 dagen
Koen 39 jaar Antwerpen - Willebroek
Bi-nieuwsgierig op zoek
Hallo, Ik ben op zoek naar iemand die me mijn eerste bi-ervaring wil schenken, en dit op een manier waar de woorden “respect”, “discreet” en “hygiëne” centraal staan. En dit dan liefst op een speelse manier en met eventueel de hulp van lingerie  
  1   2   3   4