Zoeken naar eind

Uw zoekactie voor eind leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage met of zonder happy end
Wie deze week zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek kerel tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz.  
gisteren
24 jaar 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag ontvangen voor ouder
Hoi 24 jaar hier 1m79 klein buikje en 15cm. Ik zoek voor vandaag iemand ouder (leeftijd maakt niet uit) om geile fun mee te beleven. Ik kan de hele dag door nog ontvangen. Ik sta voor veel open, top ingesteld en geniet graag lang van elkaar. Moest er iemand naar de sauna Tibet in Eindhoven gaan die van deze buurt is, mag dat ook zeker! Antwoorden met stats en eventueel foto aub.  
Sauna vanmiddag 31 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Iemand sauna Tibet vandaag
Gaan er vandaag ienand naarvde sauna Tibet in Eindhoven? Graag vanaf 50+ ik slank en sportief 1m86 74kg  

Iemand sauna Tibet vandaag
gisteren
Ludo 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge bi kerel is eind mei in Mallorca en zoekt fun?
Welke jonge bi kerel tot +_ 25 j is in Mallorca (vanaf 26.5.24) en zoekt daar wat fun met een deftige verzorgde slanke man. Samen afspreken iets drinken en dan genieten van soft sex. Geen extreme of onveilige zaken. Jij bent daar op hotel of hebt daar een appartementje of in de natuur. Interesse stel je dan snel even voor met leuke foto. Discretie verzekerd.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt nu mijn pik tot het eind leegzuigen? Ontvang.
1m85 90 kg niet onknap. Ik zoek iemand die bij binnenkomst dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek naar beneden trekt en mijn pik leegzuigt. Reactie met volledige stats.  
jan 59 jaar Limburg - Ham
man zoekt vriend
1m97 115kg 59j 16cm duurzaam respect eerlijkheid genieten van de deugt genot dagje zee ben singel gay versa en als je mekaar versta en begrijpt ben je al een heel eind op goede weg hou ook van natuurisme nog verder een heel fijne dag groetjes  
11 dagen
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
vrijdag alleen thuis omg. Houthalen, Genk, Zonhoven, Hasselt
Deze getrouwde eind vijftiger is vrijdag alleen thuis, vrouw is weg met de auto, tussen 12 & 15 h. Ben 1m68, 58 kg, 15*4, niet besneden. Omg. Houthalen, Genk, Zonhoven, Hasselt. Enkel en alleen soft sex, niet neuken of geneukt worden. Wie ??  
13 dagen
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt mij pijpen? Ik neuk je eventueel ook. Ontvang nu.
1m85 90kg 41 niet onknap. Ik zoek iemand die bij binnenkomst dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek naar beneden trekt en mijn pik tot het eind leegzuigt. Neuken kan eventueel ook, maar is geen noodzaak. Reactie met volledige stats.  
13 dagen
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt mij pijpen en mag ik neuken? Ontvang.
1m85 90kg 40 niet onknap baard. Ik ben op zoek naar een man die dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek omlaag trekt en aan mijn pik begint te zuigen tot het eind of tot die hard is. Dan neuk ik je in je kut. Reactie met volledige stats.  
14 dagen
Zaadslikker 56 jaar Antwerpen - Brasschaat
locaties om meerdere pikken leeg te zuigen
Waar zijn de beste locaties om pikken leeg te zuigen en zaad te slikken. Sex cinema's, bossen, parkings, ...? Iemands tips. Ook graag druk bezochte plaatsen zodat ik mij niet moet verplaatsen voor 1 portie maar meerdere porties zaad mag slikken. Ik wil ook komen kijken naar mannen die elkaar neuken als ik op het eind alle 2 hun zaad krijg, of een groepje rukkers die dan 1 voor 1 hun zaad in mijn mondje spuiten. Iemand die kan ontvangen in de buurt van Brasschaat en veel dik zaad spuit mag ook reageren, ben al lang op zoek naar een veelspuiter maar tot op heden nog niet gevonden. Ook jong zaad is welkom, heb nog niet de kans gehad om dat te mogen proeven. Gewoon suck, swallow and go is goed voor mij.  
  1   2   3