Zoeken naar elkaar bekijken

Uw zoekactie voor elkaar bekijken leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Romeo en Julia 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker stoeien
Hoi, wij een ruimdenkend en geil getrouwd koppel uit Gent en zoeken eveneens ruimdenkend en geil koppel om de spanning in onze relatie levendig te houden. Zij 36 / bi just for the game / blond en heerlijke borsten. Hij 39 / hetero / krullebol en ' leuk geschapen '. Wij houden van teasen en uitfagen / strippoker / erotische spelletjes / elkaar bekijken bij het lefdesspel / langdurige orale ve wenningl en tedere stoeipartijen op de matrasjes. Wij zijn een doenerskoppel en dat zoeken wij ook / niet rokers maar geeft niet als jullie wel roken. Bieden / vragen discreie / respect wederzijds en hygiene. Zoeken enkel koppel en reageren enkel op reacties vergezeld van foto om fakers te ontmoedigen want daar hebben wij meer dan onze buik van vol. Geile kus van ons.  
Volslank 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Volkoppel
Wij leuk koppel v52 m48 zoeken leuk koppel om samen dingen te doen zoals ergens wat gaan eten uitstap,of ergens terrasje doen,samen shoppen.graag mensen die verder dan uiterlijk kijken.wij houden van fotografie en lopen graag naakt.liefst een koppel voor vast waar er op termijn meer mee kan bv sauna elkaar bekijken tijdens sex,bij goede klik ook open voor pr.reactie metfoto krijgen voorrang.  
Wij 2 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sauna dagje
Hoi, Wij gaan 31/7 naar sauna spa one. Welk leuk koppeltje komen we daar tegen? Liefst rond onze leeftijd… Zij 30-blond-mooi lichaam en leuke piercings;-) Hij 35-blond grijzig-groot geschapen. We staan open voor beetje kijken en bekijken tot …. Stuur ons een mailtje en wie weet :-) Liefst met foto… dan sturen we ook eentje terug! Groetjes  
Els en Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Watch&Play
Goeiemiddag, wij, koppel van 44 met normale maten zoeken ander koppel om elkaar te bekijken. Niet in het echt maar online via videochat. Het lijkt ons heel leuk om elkaar bezig te zien. Indien interesse, dan graag een seintje terug, liefst met foto. En indien nog vragen, dan horen we het graag. Warme groet, E&T  

Watch&Play
12 dagen
geen ervaring 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
op zoek naar een koppel zonder ervaring
Wij hebben geen ervaring en wij zoeken ook naar een koppel zonder ervaring om eens samen ervaring op te doen. Geen partner ruil. Dat is stap te ver voor ons. Gewoon een leuke moment. Kijken en bekijken. Wij kunnen niet ontvangen. V 48 en man 53. Beide slank en verzorgd.  
18 dagen
Jan en An 56 jaar Limburg - Genk
Gelegenheidskoppel wil ander koppel bekijken en zelf bekeken worden
Hij : sportieve atletische man, 56j, 1,83m, geschoren Zij : 44j , 1,65m , geschoren. Wij zijn ( voorlopig ) niet op zoek naar partnerruil maar staan er wel voor open om in 1 kamer te sexen, elk koppel met zijn eigen partner, en elkaar te bekijken. We kunnen niet ontvangen en verplaatsen niet verder dan 30 km van Hasselt. Liefst niet in een appartement omdat zij erg kan genieten en je dat overduidelijk hoort.We kunnen enkel tussen 12u en 15u tijdens de meeste weekdagen.  
18 dagen
Volslank 52 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Volslank
Wij koppel v52 m48 kijken voor koppel voor vriendschap en nudisme bij klik kan er meer voorlopig enkel sex met eigen partner.houden van kijken en bekijken.indien goede klik langzaam opbouwend met verloren handje en zo verder naar meer.elke reactie met foto krijgt voorrang  
21 dagen
Visueelvertier 49 jaar Antwerpen - Wijnegem
Visueel vertier voor vier
Wij zijn een onervaren koppel (zij begin 40, hij eind) dat zich wil laten bekijken tijdens het vrijen door een ander (onervaren?) koppel. Die dan hopelijk ook met elkaar aan de slag gaan, zodat ook wij opwindend kijkvoer hebben. We zijn normaal tot slank gebouwd en houden van mensen die niet alleen tussen de lakens maar ook tussen de oren wat te bieden hebben. Wie gaat met ons mee op ontdekking?