Zoeken naar er een dame

Uw zoekactie voor er een dame leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Koppel 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel zit onderdanig
De dame hier in onderdanig en we zoeken een koppel met onderdanige man . Bij goed gevoel afspraak vanavond . Geen foto-verzamelaars !  
Ouder stel 65 jaar Antwerpen - Kontich
Koppel op zoek naar koppel of bi dame
Wij zijn een ouder stel 65 en 62 op zoek naar koppel met of dezelfde leeftijd. Hier vr op en top bi man geen probleem met verloren hand of mond . Vr- vr komt op de 1 ste plaats nadien kunnen de mannen aansluiten. Pr kan. Wij hopen op leuke reacties. Grtjs Chr en D  
sexy koppeltje 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
terrasje deze namiddag / avond in Brussel ?
wij zijn vlot en aangenaam sportief koppel. we zoeken een leuke dame of koppel om late namiddag of deze avond een terrasje of een restaurantje te doen in Brussel centrum. zij 65j 1m60 52kg hij 57j 1m73 68kg. wij zijn discreet en verzorgd. wij kunnen nadien verder afspreken bij ons in het centrum. interesse ? stuur ons berichtje met wat meer info.  

terrasje deze namiddag / avond in Brussel ?
Leuk stel 45 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kijken en bekeken worden
Hi there, wij zijn een leuk, slank stel veertigers en gaan volgende maandag 15/7 naar koppelcinema in Sluis( enkel koppels toegelaten, dus mannen alleen die geen moeite). Wat ons triggert is het kijken en bekeken worden samen met leuk stel. Dame hier is bi bij klik en goed gevoel. Geen pr toestanden voor ons, wel de kick van het bekeken worden en kijken samen met ander stijlvol best knap stel.Jullie interesse gewekt? Laat ons iets na. S&J Ps. Sowieso na mailverkeer vv gesprek om fakers uit te sluiten.  

Kijken en bekeken worden
spontaan stel 65 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
spontane echte vriendschap
Wij zijn een koppel zestigers, verzorgd, attent. In het verleden kunnen genieten van pr, prive en later ook in club. Dat is echter al een tijdje geleden en soms hebben wij heimwee naar die spannende tijden en ontmoetingen. Uiteraard tellen de jaren en als zestigers zijn we niet meer zo strak als jaren terug en man ook minder actief dan welleer. Waar wij nu soms al eens ver dromen is een toffe vriendschap met een koppel, een dame of een heer waar plaats kan zijn voor een toffe spontane echte vriendschap. Discreet, geen macho toestanden of opdringerige acties. Gewoon relaxed en met veel respect en discretie. Het erotische zou zich vooral toespelen op de dame hier. Har bi kantje is nog maar beetje ontdekt, maar is en blijft een verlangen van jaren. uiteraard is een man met potentie en uithouding zeker een pluspunt. Geen bizarre toestanden, maar zacht intense sex is de bedoeling. Man hier zou soft wel meespelen. Spreekt dit jou of jullie aan? Kijken uit naar jouw reactie!  
DES 30 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Nieuwsgierig naar
Hallo, wij zijn een jong(er) koppel van beiden 30. Slank gebouwd, verzorgd, ... We hebben beiden de fantasie om iets extra toe te voegen tussen de lakens. Bij voorkeur in de vorm van een koppel, want zij is ook heel nieuwsgierig naar een andere dame. We hebben nog geen ervaring hierin, dus morgen al afspreken is niet voor ons. Stapsgewijs, wat teasen, zien of het klikt des te meer. Benieuwd wie zich hierin herkend.  
10 dagen
ondeugend koppel 65 jaar Antwerpen - Arendonk
Wij zoekenondeugend contact met een koppel of een dame alleen
Wij zijn een slank koppel en zijn nog graag ondeugend. De dame hier heeft zo nu en dan behoefte aan een zacht vrouwen lichaam. Dat betekent dat VV contact de voorkeur heeft. PR is niet aan ons besteed. Wij houden ook van de Japanse knoopkunst. Ook is de dame hier creatief onderdanig. Beide zaken zijn echter geen must. We zouden het leuk vinden als we een koppel kunnen vinden met dezelfde interesse.  
12 dagen
bob 57 jaar Limburg - Overpelt
koppeltje of single dame gezocht voor vandaag
Hoi, wij zijn een koppel57j(zij bi, maar is geen must) uit Overpelt.we zijn op zoek naar een lief, respectvol koppel voor een fijne date te beleven. wij kunnen liefst vandaag ontvangen en verplaatsen.voor fake te voorkomen laten we de dames met elkaar telefoneren, geen mannen alleen.  
14 dagen
Dynamisch koppel 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Actief koppel zoekt koppel voor interactie met vier.
Hallo, We zijn een gelukkig getrouwd koppel uit Brugge. Dame 37 lentes, sportief slank lichaam, 1m68 en 59 kg. Man 44 jaren op de teller, 1m84 en 67 kg. Eerder slank maar wel degelijk voorzien. Dame is helemaal bi, man is eerder bi curieus. We zoeken een actief koppel doeners waarbij full pr op onze wenslijst staat. O ja, beide roken we niet. Idealiter zoeken we een eerder slank atletisch koppel of mensen met een normale lichaamsbouw. We kunnen verplaatsen en zeker ook ontvangen. Graag een bericht en enig beeld bij interesse. Tot snel?  
Sexy Koppeltje 65 jaar Antwerpen - Schelle
Terrasjesweer donderdag of vrijdag avond ?
Het zonnetje is er en het is nu echt wel terrasjesweer. Wij zoeken leuk koppeltje of dame om eens kennis te maken. Zij 65j 1m62 52kg blond, hij 57j 1m73 68kg. wij zijn sportief en hebben brede interesse. stuur gerust eens een berichtje met woordje uitleg ... graag uit de streek en geen mannen alleen.  

Terrasjesweer donderdag of vrijdag avond ?