Zoeken naar erg

Uw zoekactie voor erg leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijper 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
softseksdate 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
onervaren man zoekt softseksdate
ik ben 30, woon in leuven, ben groot, slank en redelijk knap denk ik. ik ben hetero, maar ben de laatste tijd wel erg nieuwsgierig naar het mannelijk geslachtsdeel. ik ben totaal onervaren met een man, maar ik zou graag eens wat experimenteren (niet te ver: aanraken, masturberen, misschien pijpen) met iemand die ook (betrekkelijk) onervaren is, maar even nieuwsgierig. hygiëne is erg belangrijk. indien interesse, let me know.  

onervaren man zoekt softseksdate
Sven 55 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
Zoek zaadslet voor nu
Erg opgewonden na het spelen met mijn fleshlight. Zoek een warm mondje of strak gaatje om mijn opgezwollen ballen in leeg te spuiten. Niet te lang wachten, sta op het punt om te exploderen. hygiene en privacy gevraagd en gegeven.  
Geil slipje 46 jaar Limburg - Diepenbeek
Geile opa voor geil afspraakje
Wif wil langzaam in /- aan mijn damesslipje komen voelen wrijven reuken likken kussen en geile dingen met mijn piemel doen . Mijn laatste date was erg geil hihi. Welke stoute geil Opa wil eens softy met mij . Ik licht bi in rel . Hou van hygiëne . Licht getrimt . Geile grtjs mmmmm  
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
EVD 24 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Onerv. bttm
Ik ben een nog jong onervaren bttm sletje/sissy op zoek een dominante meester(s) of daddy die mij volledig onder handen wil nemen. Ik ben erg gehoorzaam en doe wat mijn meester mij opdraagt. Ik sta voor veel open, veel bespreekbaar. Antwoord niet op berichten met maar 2 woorden… kan mij gemakkelijk verplaatsen maar enkel overdag.  
Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Ik hou van het leven!
En ik beleef het graag intens. Ik heb vastgesteld dat ik erg geniet van seksuele experimenten met zowel mannen als vrouwen. Het lijkt misschien raar maar strikt genomen, doe ik het zelfs niet voor de seks want die is thuis best wel okee. Ik hou vooral van de kick, het onbekende, de spanning die een echte date vooraf gaat, ander vlees dat het mijne aanraakt, avonturen, soms diepgaande gesprekken die zelfs verder gaan dan over seks. Voorkeuren heb ik niet echt, het mag van mij gerust met een hoekje eraf zijn. No go's zijn voor mij minderjarigen, dieren, pijn en stank. Penetratie altijd met een jasje, ook in de zomer :-) Heb je zin om een keertje af te spreken? Reageer dan even op deze advertentie. Ik beantwoord sowieso ieder bericht. Tot snel?  

Ik hou van het leven!
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij vandaag of eventueel een andere dag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben een sletje, word graag gebruikt. Je pikt me op in Kontich en neemt me mee naar huis ofwel spreken we af in carotel Rumst Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Real. Discreet, geen paysate. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting  

Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
12 dagen
TDE 36 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Nog zin deze nacht...
Hallo, Ik vertrek straks uit Zaventem richting. Heb enorme zin om nog eens lekker te rukken en eens lekker klaarkomen. Wie kan me eventueel nog helpen daarbij? (Vrouweslipjes winden me ook erg op) Ps ik bekijk men mails terug over een uurtje  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge bottom twink zoekt (kinky) top daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij morgen (4 mei) of overmorgen (5 mei) wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort vetkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Jonge bottom twink zoekt (kinky) top daddy
  1   2   3   4