Zoeken naar ero*

Uw zoekactie voor ero* leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
ZeroP 65 jaar Antwerpen - Hove
Intellectuele bi man met fantasie
Dag Ik ben bi en hou van kunst, fietsen,golf, wandelen, reizen en sensualiteit. Graag kwam ik in contact met een evenknie die ook kan ontvangen tijdens de week en overdag. Fantasie , erotiek en leuke babbel verzekerd. Hygiëne en discretie zijn belangrijk en geboden 1,83/89/16 GN baard of bril X X  
25 dagen
Piet 52 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Blowjob
Zelf ben ik een bi-curious man met weinig ervaring. En al geruime tijd droom ik ervan om een stijve pik te bevredigen , ik krijg die erotische dwang maar niet uit mijn hoofd. Daarom ben ik op zoek naar een man , met enig begrip, die hier voor openstaat.  
25 dagen
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0494806004
Ero massage
Leuke man gezocht 50+, die me oliemassage geeft en melkt en meerdere keren doet klaarkomen tot mijn eikel rood ziet, dit zou ik graag geblinddoekt en eventueel vastgebonden ondergaan, je kan me ook bewerken met toys of n*ken indien je wenst, indien leuke klik regelmatige dates berichten met facepic enkel via whatsapp  
28 dagen
Dirty mind 56 jaar Limburg - HASSELT
Spannende avontuurtjes
Hetero man en soft bi naar jonger. Ik zoek graag spannende erotische ontmoetingen en hou van rollenspel in dagdagelijkse settings. Bijvoorbeeld in een pashokje, in een park, doktersonderzoek, massagekamer, huisbezoek bij mij of ik bij jou als technieker, vertegenwoordiger en samen snuffelen in de lingerie van je vrouw. Ik zoek wat onderdanig en jonger en je moet graag pijpen. Voldoende info in de antwoorden graag, wie wat waar hoe! Ahja koppels die graag erotische spanning zoeken ook zeker welkom.  
30 dagen
Pieterz 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knap!!
Welke CD wil zich laten bewonderen in lingerie (geen schmink of pruik) en wil daarna genieten van een erotische massage naar eigen wensen. Jij moet enkel genieten en mag passief blijven!  
  1   2   3