Zoeken naar euml

Uw zoekactie voor euml leverde 81 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

cross-dressed slet zoekt
Jessica 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik kan ontvangen in Leuven
Het is lang geleden dat ik ben genomen grweest. Ik heb nu meer vrije tijd en heb terug zin. Ik hou van een daddy die mij neukt en mij zijn sletje maakt (zonder financiële bedoelingen).  

Ik kan ontvangen in Leuven
Frank 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opleiding tot privé hoertje
Ik wil volledig onbehaarde bottom, tv, tr, sisy, girly om op te leiden tot mijn privé hoertje. Ervaring is niet nodig, wel dien je gemotiveerd te zijn om mij langdurig en veel plezier te verschaffen. Ik ben een verzorgde op hygiëne gestelde man, goed geschapen, met voldoende ervaring om van jou een goede vrouwelijk speeltje te maken. Vrouwelijke spulletjes die je moet aandoen heb ik en zullen we gaandeweg aanschaffen om je helemaal op te tutten als lekker sletterig meisje. Ik kan discreet ontvangen. Liefst heb je totaal geen gezichtsbeharing en is je body overal glad geschoren. Reageer met stats/info/volledige body foto en wat je motivatie is. Ideeën welkom.  

Opleiding tot privé hoertje
Shyla 38 jaar Limburg - HASSELT
Leuke date gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke date, ik zelf ben een femboy met een lekker kontje. Ja dat ben ik op de foto. Discretie en hygiëne vereist!  

Leuke date gezocht
SISSYSCHOOL 32 jaar Limburg - HASSELT
Enige echte sissy opleiding in België
Er zijn enorm veel sletjes die dromen van een sissy opleiding. Bij deze hebben we er eentje ontworpen. Ervaring niet vereist. Het begint bij het begin tot het level dat jij aangeeft bij start cursus. Hoogste niveau is misbruik en vernedering in groep met plas, fisten,... Voor aanvang van de cursus wordt alles besproken. Het gewenste niveau, de grenzen en limieten. Reageren met stats en foto aub. Liefst een gsm nr voor contactname. Hopelijk tot snel om samen jouw fantasie waar te maken ;) (Foto bij ad voor aandacht)  

Enige echte sissy opleiding in België
14 dagen
Benedicte 54 jaar Limburg - Genk
Dinsdag datedag
Ik ontvang, hoerig opgemaakt met rode pijplippen. Ik zet me op mijn knieën voor je en pijp je lang en diep en dan draai ik me om en neuk jeme als een teef. Ben dol op sperma. Wie heeft volle ballen?  
Don 41 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Kinky
Ik ben een bi top van 40 heel ruimdenkend, sociaal, discreet en hygiënisch. Ik zoek onderdanige sletjes in lingerie kousjes en heels. Trefw. Bdsm toys spanky deepthroat assplay halsband en ketting buiten sexbios fisting gangbang enz.... Reactie met woordje uitleg en foto aub. Ik kan zelf niet ontvangen!!!!!  

Kinky
Geil vrouwtje 41 jaar Limburg - Beringen
Hygiëne gevraagd en geboden
Ik verlang naar een leuke date, vrijblijvend indien nodig, maar liefst regelmatig. Voor alle duidelijkheid, ik ben een travestiet met een mooi en glad lichaam.  

Hygiëne gevraagd en geboden
Thomas 31 jaar Limburg - Peer
Leuke tijd samen? x
Het is me vorig jaar niet gelukt om in mijn eind 20 nog een leuke spannende tijd te beleven. Het is allemaal veel te snel gegaan. Nu moet ik het maar pakken gelijk het komt in mijn 30er jaren. Zijn er mensen die een leuk voorstel hebben? Sta voor alles open en zeer hygiënisch en discreet. Fun staat bij mij vanboven, zonder verplichtingen. Op plezier/liefde staat voor mij geen leeftijd/kleur en gewicht. Eenmalig, meerder keren, alles is open. Stuur me evt een leuk berichtje met een voorstel en wie weet tot snel. Berichtjes met een deftige uitleg en foto krijgen altijd wat terug.  

Leuke tijd samen? x
Zoë 31 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Stoute Zoë
Bij wie kan ik mij volledig als slet voelen. Ik ben heel nederig en gehoorzaam. Ik heb een fijn lichaam, volledig onbehaard en kreunen doe ik heel vrouweljk. Liefst van al, hou ik van de softsex, maar ik sta ook open om harde dex te hebben  

Stoute Zoë
  1   2   3   4   5   6   7   8   9