Zoeken naar even opnieuw

Uw zoekactie voor even opnieuw leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

llevensgenieter 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welk koppeltje wil gemakkelijk zakcentje bijverdienen?
Rustige zachtaardige man zoekt leuk koppeltje dat een gemakkelijk zakcentje wil bijverdienen. Na een eerste kennismaking via mail, kom ik bij jullie om die dan rustig verder te zetten bij een glaasje bubbels die ik graag zelf meebreng. Als het ijs voldoende gebroken is en we er ons klaar voor voelen, volg ik jullie graag naar jullie slaapkamer om rustig toe te kijken hoe jullie de liefde bedrijven. Wat er eventueel nog meer mogelijk is, zal reeds vooraf besproken zijn en zal ik absoluut ook respecteren. Nadien kan er uiteraard nog rustig nagepraat worden en tenslotte verlaat ik jullie woning al even discreet als ik gekomen ben. Discretie, respect en vertrouwen draag ik heel hoog in mijn vaandel! Dit wordt absoluut geboden, alsook evenveel teruggevraagd. Alle oprecht geļnteresseerde reacties (meer dan 2 lijntjes) krijgen zeker een antwoord terug. Fakers, wees a.u.b. zo goed om dit zoekertje over te slaan.  
NiceGuy39 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
GFE date gezocht..
Welke vrouw (18-45 jaar) heeft interesse in GFE-date de komende dagen/weken met deze 39 jarige lieve, sportieve en een soms beetje eenzame single man? Hoe zie ik een date: een drankje, babbeltje, gezellig knuffelen en samen genieten van elkaar tijdens een namiddagje/avond/nacht. Dit kan zowel bij mij thuis, als bij jou(liefst in de regio) en overnachten is ook een vrijblijvende optie. Spreekt je dit wel aan en heb je zin om ongedwongen van elkaar te genieten, stuur me dan zeker even een berichtje om verder kennis te maken. Ik ben niet op zoek naar een pro, maar iemand die dit louter voor de fun doet en uiteraard iets wil bijverdienen ;-). Graag reactie met foto en hopelijk tot snel! xxx  
Afspreken in 46 jaar Vlaams-Brabant - Hever
in Trianon
Ben zelf een 46 jarige niet onknappe man en zoek nog een date in Trianon. 400 euro. Stel je even voor.  
Massagelover 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke dame wil me masseren
Ik ben op zoek naar een leuke en gezellige dame die het ziet zitten om mij, bij voorkeur op regelmatige basis, te ontvangen voor een heerlijke ontspannende massage. Om even te kunnen relaxen en ontsnappen aan de dagelijkse rush en te genieten van aangeraakt te worden. Je hoeft hiervoor zeker en vast geen expert ter zake te zijn, graag masseren is meer dan voldoende. Spreekt dit jou aan, dan wacht ik vol enthousiasme op jouw berichtje.  
Tineke 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vluggertje in Gent Vandaag/morgen
Even op zoek naar wat hulp om mijn onverwachte boete te kunnen betalen. Een vluggertje in mijn of jouw auto. In omgeving van Gent 100 met condoom, 150 zonder  
Katia 46 jaar Antwerpen - Vosselaar
Vandaag en morgen ben ik vrij 🔥
Vandaag en morgen heb ik vrij. Ik heb zin om heerlijke paydate te doen. Dit op kamers, of bij jou .Ben een knappe klassevolle maar ondeugende dame , slank, D cup . Intiem met condoom. Doe maar een voorstel. Minimum is 200, tenzij een vluggertje op kantoor of auto (spannend ) Om snel een keuze te maken , antwoord ik enkel op concrete voorstellen, met plaats en vergoeding . Foto’s stuur ik omwille privacy niet . Ik verkies kort te bellen, liefst ook even met camera .  
Dario 32 jaar Noord-Holland - Amsterdam
Onderdanige Dames Gezocht Voor Videos
Hi! Ik zal om te beginnen even iets meer vertellen over wie ik ben en wat ik doe; Sinds een aantal jaren maak ik bondage/rollenspel gerelateerde video's. Daarnaast heb ik een tijdje geleden één van de oudste BDSM websites van Amerika overgenomen(HCA). Dit gebruik ik nu ook als platform voor mijn eigen content. Ik ben op zoek naar dames met een onderdanige kant die het leuk vinden om mee te spelen in één of meerdere video's. Anoniem is mogelijk. Mocht de samenwerking bevallen van beide kanten ben je ook welkom om een vast model te worden, wat dat betreft kan het dus iets zijn voor de langere termijn.Ervaring is niet belangrijk zolang je gewoon gemotiveerd bent en makkelijk in de omgang. Vergoeding is gemiddeld 750-1000EU, afhankelijk van de duur. Als het een goede match blijkt te zijn dan krijg je natuurlijk nog wat verificatie en achtergrond informatie van mij, zodat je weet dat het 'echt' en veilig is.  
Lucas 26 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpdate/vluggertje
Dag dames, ik ben een slanke jongeman van 26. Ik ben opzoek naar een dame voor een pijpdate of vluggertje (ik wil jou ook plezier geven als je dat wenst, het hoeft niet tot penetratie te komen) dus niet opzoek naar een lange uitgebreide date. Ik ben single en het is al even geleden dat ik nog goed gepijpt ben dus heb hier nog wel eens zin in, ook in het jou plezieren ;) Liefst in de auto, bij jou of bij mij thuis. Leeftijd of lichaamsbouw is niet zo belangrijk. Hygiëne en vergoeding geboden. Graag dit weekend nog. Hopelijk tot snel!  

Pijpdate/vluggertje
10 dagen
gamin 57 jaar Vlaams-Brabant - Meise
sensueel
ergens een dame..., die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
11 dagen
your lover 49 jaar Antwerpen - Nijlen
welke ondeugende vrouw kan morgen overdag
hey ondeugende dame, deze ondeugende, gebonden heer is op zoek naar jou. heb je ook zin om morgen donderdag lekker samen onder de lakens te genieten van elkaar ? Met respect voor elkaars wensen, vooral genieten, niets moet , veel mag. Even lekker weg van de wereld. Strelingen, massage, tintelingen overal ... Laat het buiten maar stormen, terwijl we binnen elkaar lekker opwarmen. zin gekregen ? Laat maar iets weten, fotootje erbij is altijd leuk natuurlijk. fvg voor jou is bespreekbaar. Tot snel  
  1   2   3   4