Zoeken naar eventueel

Uw zoekactie voor eventueel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosteeklo
Vanavond afspraak?
Hey zoek iemand om eventueel vanavond met af te spreken. Ben 23/178/95. Zoek iemand doe mijn kontje voor de eerste keer wil verwennen en zijn zaad er wil in lozen. Graag een mailtje met uitleg over jezelf.  
Dee 48 jaar Limburg - Maaseik
Wie
Bottom van 48j, 1m77, slank 64kg, 16cm getrimd zoekt hete date. Rukken, rimmen, pijpen, ... Ik laat mij eventueel ook neuken. Wie kan mij ontvangen? Regio Maaseik-Maasmechelen-Lanaken.  
bottom 32 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
Marco 50 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Bisex
Waar kan ik langskomen in regio Roosdaal, Lennik, Ninove om samen mekaar te strelen te masseren te pijpen en eventueel te neuken ben intiem glad geschoren en 100 % hygiënisch kan zelf niet ontvangen maar cardate kan ook indien je veilige plaats weet alleen reageren met foto anders is het prullenbak  

Bisex
Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang man
Ik ontvang deze morgen in kortrijk, ik pijp en trek je tot je spuit, ik streel terwijl ik pijp, aan je ballen en je kontje, aan je billen streel ik ook graag, je mag heerlijk klaarkomen in mijn mond, graag een fris gewassen pik, tongen doe ik ook graag maar moet niet, stuur mij bericht met jou stats aub en we spreken af, ik laat me ook betasten overal en eventueel meer, ik ben man 58 180 90 17  

Ik ontvang man
S&S 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Pijper/bot gezocht
Koppel 44 176 80 17 en 47 176 76 20 worden graag gepijpt door kerel max 42j niet te struis..zijn ook top dus kan ook safe meer.. Jij interesse stuur stats en eventueel foto en wie weet proef voel je ze straks.wij ontvangen enkel  

Pijper/bot gezocht
Nylontrafje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Geilen op nylonvoetjes
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes. Ik draag altijd nylons en damesschoentjes met open teen. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Jij kan mijn voetjes bewonderen,bespelen, verwennen terwijl jij met jou pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mijn nylonvoetjes verwent. Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af. Andere suggesties zeker ook welkom hoor.  
tom30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
vrouwenschoen ruiken
bi versa. kick op vrouwenschoen ruiken,likken op spuiten.ze eventueel aan doen. pijpen rukken neuken,... kan verplaatsen.  
Marco 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Nylonlover
Cd zoekt gelijkgestemde ook iemand die graag lingerie of nylonkousen draagt ben intiem kaal geschoren en 100 % hygiënisch kan niet ontvangen maar wel verplaatsen of eventueel cardate, reacties zonder foto gaan direct in de prullenbak en alleen intiem geschoren en met lingerie aan krijgen antwoord, pijpen, likken en neuken  

Nylonlover
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10