Zoeken naar ex*

Uw zoekactie voor ex* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Tom 26 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Experimenteren
Iemand in de buurt van Hoogstraten/Turnhout (ouder mag zeker) die 26-jarige wil ontvangen om te experimenteren? Heb interesse voor pijpen, rimmen, geneukt worden, wassen, porno, kussen, baden, douchen,.... Liefst iemand die kan ontvangen. Stats: 1m85; 90kg, behaard, bottom mentality  
19 dagen
Wouter 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve man zoek masseur
Beste Ik ben jongeman van eind de 20,Sportief gebouwd,hetero. Graag zou ik eens willen experimenteren met een andere man. Ik rij deze middag van Antwerpen naar sint-niklaas. Jij kan mij ontvangen ergens op deze route. Tussen 14u-14u30. Ik kom bij jouw thuis, kleed me uit en volg u naar de slaapkamer. Daar ga ik liggen voor een massage. Jij geeft mij een ultieme massage, jij bent daarbij naakt. Jij bent een slanke geschoren man. Reageer met foto mag onherkenbaar zijn. Wil jij me vandaag een ultieme eerste ervaring geven.  
19 dagen
Steven 28 jaar Antwerpen - Laakdal
Nu meteen
Goedenacht/ochtend. Wie is er ook al of nog wakker en wilt nu meteen afspreken regio laakdal/geel. Ik ben extreem ruim denkend en laat alles toe  
20 dagen
Rijpere heer 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft biman zoekt jonger maatje
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een ietwat onderdanige jongeman, liefst voor regelmatig en vast. Ben jij oraal onderdanig? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bischierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bikantje? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven.  
20 dagen
John 20 jaar Antwerpen - Mechelen
Mooie man gezogd of mannen voor een leuke tijd
Hey allemaal ben john 20 uit de buurt van mechelen zou graag dinsdag en de rest van de week kan ook overdag (tot 17u )worden ontvangen door een man of 2 mannen voor een trio ik ben eerder top ingesteld maar bij het juiste contact kan bottom ook doe veel buiten echt extreme dingen mijn stats zijn 20/176/73/15×4 een foto kan je krijgen bij reactie laat maar weten wat je zou willen doen en wanneer en of ik iets speciaals van kledij moet aan hebben heb geen toys maar zou er wel is willen gebruiken vergeet je stats niet en een foto mag altijd  
20 dagen
Lucas 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hulp
Ik heb een aantal maal afgesproken met iemand om mij wat te helpen mijn bi gevoelens te exploreren maar helaas heeft deze persoon nu afgehaakt omwille van psychische problemen door zijn thuissituatie. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe vaste sexpartner die met mij rustig wil opbouwen. Ik heb buiten een paar keer pijpen en trekken weinig ervaring. Ik sta wel open voor veel. Bij interesse, stuur gerust een berichtje. Graag omgeving Kortrijk en uiterste discretie. Ik ben bijna 34, gehuwd en hetero look. Niet uit de kast. Geile daddy of licht dominant mag zeker.  
20 dagen
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Bottom zoekt
NU vrijdag verplaats ik voor een date in de omgeving. Veel kan geil kinky en meer voor senior of senioren koppel mag. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en voor veel te vinden zonder extremen. Ben real hou niet van baarden en rokers.  
21 dagen
Kris 55 jaar Antwerpen - Kalmthout
Gehuwde man zoekt andere gehuwde man voor sex
Gehuwde man zoekt andere gehuwde man. Geen allesneukers. Bedoeling is om één vaste vriendschap te hebben om te experimenteren met mannenliefde. Ben 55j, 1m87, 90 Kg. Omgeving Kalmthout, Kapellen, Putte, Stabroek, Wuustwezel, Brasschaat,...  
21 dagen
antoine 69 jaar Limburg - Borgloon
zoek vriendschap met mogelijkheid +
Hallo , ik ben op zoek naar vriendschappelijke contacten , liefst jongeren , sportief , slank en geen extremen , gewoen mensen ? koppel of man maakt niet uit , vriendschap is het belangrijkste en de rest zien we wel . ik ben 176/84 kg normaal sportief uiterlijk zonder accesoires .  
21 dagen
Geert 54 jaar Antwerpen - Meerhout
Hetero zoekt koppel
Ik ben een 55 jarige gehuwde hetero. Ik zou eens willen toekijken als twee mannen sex hebben (en misschien...). Zijn er exhibitionistische koppels, dan hoor ik het graag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10