Zoeken naar ext*

Uw zoekactie voor ext* leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
John 20 jaar Antwerpen - Mechelen
Mooie man gezogd of mannen voor een leuke tijd
Hey allemaal ben john 20 uit de buurt van mechelen zou graag dinsdag en de rest van de week kan ook overdag (tot 17u )worden ontvangen door een man of 2 mannen voor een trio ik ben eerder top ingesteld maar bij het juiste contact kan bottom ook doe veel buiten echt extreme dingen mijn stats zijn 20/176/73/15×4 een foto kan je krijgen bij reactie laat maar weten wat je zou willen doen en wanneer en of ik iets speciaals van kledij moet aan hebben heb geen toys maar zou er wel is willen gebruiken vergeet je stats niet en een foto mag altijd  
17 dagen
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Bottom zoekt
NU vrijdag verplaats ik voor een date in de omgeving. Veel kan geil kinky en meer voor senior of senioren koppel mag. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en voor veel te vinden zonder extremen. Ben real hou niet van baarden en rokers.  
18 dagen
antoine 69 jaar Limburg - Borgloon
zoek vriendschap met mogelijkheid +
Hallo , ik ben op zoek naar vriendschappelijke contacten , liefst jongeren , sportief , slank en geen extremen , gewoen mensen ? koppel of man maakt niet uit , vriendschap is het belangrijkste en de rest zien we wel . ik ben 176/84 kg normaal sportief uiterlijk zonder accesoires .  
19 dagen
Man 33 jaar Antwerpen - Herentals
Gezocht slanke kale man met behaard lichaam!
Hey mannen, een jaartje geleden heb ik hier is afgesproken met een leuke man van 35 die nog maagd was en we hebben toen een grote stap gezet en heb ik hem een blowjob gegeven zonder verder te gaan. Hij vertelde me dat gij zich er jarenlang voor geschaamd had omdat hij zon tenger en extreem behaard lichaam had...wat voor mij super aantrekkelijk was! Ondertussen heeft hij een vriendin en sturen we regelmatig, maar hij houd het nu wel bij zen vriendin. Maar zon leuke nobele ervaring zou ik graag nog eens overdoen. Ik ben prille dertiger die een beetje bi is en vrij open gedachten heeft. Dus zit jij in soortgelijke situatie stuur me gewoon met uw verlangens en bij de juiste klik spreken we gewoon rustig is af! Groeten Man  
19 dagen
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
20 dagen
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dikke student gezocht
Hallo, ik zoek een dikke student van rond de 18j die houdt van daddy's om elkaar te verwennen. Zoek geen extreme dingen of zo.  
Mr x 41 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zaterdag, waar kan ik me laten pijpen
Zoek mij op zaterdag in de ochtend of kort op de middag, zo veel mogelijk te laten pijpen, ik wil echt eens helemaal leeg zijn. Kom normaal makkelijk 2x klaar, maar ik wil meer. Welk pijpsletje wil er zijn pijpskills en meer.. op mijn lekkere lul uitwerken? Waar kan ik komen? Wie ontvangt? Wie spuit ik onder, keer op keer… Ben van weinig vies, dus waar? Spit, gaggen, keel, diep… en meer extreem mogelijk. (Maar geen must) Waar kom ik zaterdag genieten, domineren en spuiten?  

Zaterdag, waar kan ik me laten pijpen
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners. Voetballers, lopers, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten daar heb ik geen interesse voor. Groeten  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
22 dagen
fistbottom 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
22 dagen
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dikke student gezocht
Hallo, ik zoek een dikke student van rond de 18j die houdt van daddy's om elkaar te verwennen. Zoek geen extreme dingen of zo.  
  1   2   3   4   5