Zoeken naar extra slank

Uw zoekactie voor extra slank leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ding dong 50 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Discreet bij ons thuis
Wij zijn een ervaren koppel dat er weer eens graag een vrouwtje bij wil. Wij zijn een mooi verzorgd koppel, overal netjes geschoren, hygiënisch en goed ruikende mensen. De man is slank en sportief gebouwd, het vrouwtje heeft mooie rondingen…zoals je al haar lekker mooie kontje kunt zien. Jij leuke dame bent ongeveer hetzelfde van figuur? Curvy of chubby hebben we het liefst. Graag toch wel 35+. Wij kunnen gemakkelijk ontvangen, liefst op een zaterdag overdag, vroege avond. Drankje en hapje erbij, maar vooral goede klik, leuke babbel. Geef ons gerust een seintje via mail. Ohja…discretie en wederzijds respect word geapprecieerd. Xxx  

Discreet bij ons thuis
Boccadillos 57 jaar Limburg - Tessenderlo
Onderdanige vrouw voor spannende avond met 3
Koppel, beiden 57, verzorgd, sociaal, ruimdenkend en we houden van nieuwe ervaringen. We zouden graag een bi- of bi-verkennende onderdanige dame ontvangen voor een lustgerichte avond met drie. Je bent gedurende deze date beschikbaar voor ons als extra speeltje, voor ons beiden, maar jouw genot zal zeker niet vergeten worden. Wat kan je verwachten? Stijlvolle setting, dresscode, sexy lingerie, kijken en bekeken worden, oraal geven en krijgen, speeltjes, handboeien,... en meer van al dat leuks. Speels streng, steeds respectvol. Elkaar ontmoeten kan bij ons thuis of we voorzien een hotelkamer. We spreken graag met je vooraf al eens ergens af om kennis te maken. Zij heeft kort blond haar, vrouwelijke rondingen, B-cup en is intiem geschoren/getrimd. Hij is groot, slank, kaal, intiem geschoren, besneden. We zijn niet-rokers en zijn erg gesteld op hygiëne, en verwachten dit ook van jou. Uitkijkend naar je reactie. x  
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 5p en hij 54 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons? Bij klik kan zeker vaker. Graag zelfs!  
Koppel 40 jaar Vlaams-Brabant - Overijse
Extra vrouw gezocht
Hallo, wij zoeken een leuke dame die zin heeft in ontspanning met 3! We zien er beiden normaal/slank uit en netjes verzorgd, man hier met hoog libido - en dus geen overbodige luxe om eens met 3 naar de wellness te gaan... We nemen je graag mee voor een spetterende avond. We verwachten dat je er ook netjes verzorgd uitziet en graag geniet. Kennismaken kan via whatsapp.  

Extra vrouw gezocht
Bel & bo 36 jaar Antwerpen - Lier
Initiatie bdsm
Wij zijn fuckbuddy's met elk ons leven maar die bij elkaar die extra spice vinden..., Hij: 41 slank, goed opgeleid, hetero en een echte verwenner. Zij 32 Bbw en heel ruimdenkend We genieten enorm van seks samen en hebben veel spannende fantasieën, 1 daarvan is een koppel te leren kennen met bdsm ervaring om onze momentjes naar een nieuw level te stuwen. kunnen verplaatsen tijdens de daguren in de week.  
Wijtwee 60 jaar Limburg - Ham
Speel dame gezocht
Wij zestigers zoeken een dame om samen te spelen Wij staan voor veel open Of je nu slank of mollig bent Of je het graag zachtjes, wat ruwer of zelfs SM hebt Wij laten je genieten.... Hoofdzaak de klik is er tussen alle partijen  
Koppeltje 38 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Op zoek
We zijn op zoek naar een leuke sportieve meid die graag es afkomt naar sauna vanavend,wij leuk stelletje trakteren je ermee en met glaasje bubbels..we zijn zeer verzorgd stel openminded en leutige types beide sportief en mooi slank .laat gerust een seintje na  
Koppeltje 39 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Op zoek
Hoi wij zijn op zoek naar een lief meisje om samen es een avendje een saunake te doen met ons 2tjes wij beide heel lekker lijf sportief en slank..beide zeer openminded personen 49 en 40 jaar.fotos kun je verkrijgen indien je ons mailtje antwoord.om fake uit sluiten. .  
13 dagen
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 50 en hij 55 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een lekkere vrouw, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar, ongeremd en onderdanig! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om mekaar te leren kennen en mekaars wensen en kicks te ontdekken. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet mee met ons?  
14 dagen
Ben 55 jaar Limburg - Genk
Leuke dame gezocht
Wij zijn een gelegenheidskoppel (hij 58 - zij 38 en beiden slank) dat elkaar regelmatig verwent. Wij zoeken een bijkomende dame voor een leuke date... vriendin is bi curious. Trefwoorden : humor, stijl, hygiene. Geen financiele bedoeling. Interesse? Graag mail.  
  1   2