Zoeken naar fa*

Uw zoekactie voor fa* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
Peter 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke jonge vrouw herkent zich hierin
Je bent een jonge vrouw ergens tussen de 20 en 30 jaar. Je bent niet tevreden over je sex leven. Vanwege te jonge minnaars. Of jonge man. Die alleen maar aan hun eigen genot denken. Of die na tien minuten klaar komen. Welke jonge vrouw wilt dan eens het genot mee maken van een oudere ervaren Man. Die er is voor haar genot. Die haar heel lang voorspel geeft. Dat ze tijdens voorspel paar orgasmes beleeft. En dan trillenend van Opwindend verlangt naar langdurige passionele sex. Welke jonge meid wilt dat beleven met een 53j man. 190 lang. Sportief uiterlijk. Ziet er jaren jonger uit. Reageer dan. En ik maak je wensen waar. Ik zorg ervoor je helemaal Voldaan weer weg gaat. Dat je sex beleeft met een man die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. Bestaat deze meid. Ja dat denk ik. Durft ze reageren. Ik betwijfel het. Maar ik geef de zoektocht niet op. De afstand maakt niet uit. Ik verplaats me wel. Ik hoop die ene serieuze meid te treffen tussen alle fakers in hier  
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
Jonass 49 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Plussize meid/dame met een pikant kantje
Hallo dame, zoals de titel verwijst heb ik een zwak voor vollere dames. Mijn fetisj die ikzelf graag onderga is facesitting door jouw op mij. Maar onderga jij zelf ook graag large penetration, toys, choking, inserts, spanking, fisting, intens genot, dan passen we goed samen. Maar genoeg ik vertel er graag uitgebreid over tijdens onze verdere kennismaking. Wie ben ik? Een man van de wereld, woonachtig omgeving Kortrijk, hoger opgeleid, zelfstandig 48j groot en struis gebouwd. Ik ben openminded t.t.z. je bent single/gehuwd/in relatie/bi/hetero maakt niet uit. Ik heb ook een relatie maar wens me op seksueel vlak nog meer te geven. Waarin IQ en EQ elkaar ontmoeten, ik val hierop, meer dan alleen maar voor de seks. Als mijn kernwoorden je niet afschrikken (of enkele) waarin je denkt jezelf te herkennen schrijf me gerust aan. Wil je verwend worden in de breedste zin van het woord, laten we dan elkaar gauw ontmoeten en een mooi verhaal maken. Ik kijk er al uitgebreid naar uit.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Zijn er geile dames die overdag door de week is lekker stevig verwend willen worden.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Zijn er geile dames die overdag door de week is lekker stevig verwend willen worden.
Likslaafje 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Face sitting & riding
Welke vrouw wil mijn gezicht wil berijden met haar kutje en kontje en wil zich lekker lang, diep en uitgebreid wil laten likken. Een vrouw die genot zoekt en zich wil ontladen terwijl ze op mijn gezicht zit en ze verwend wordt door mijn mond, lippen en tong. Die haar kutje en kontje stevig op mijn gezicht perst om nog meer te genieten van mijn tong. Of wil je lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen je benen lig en je lik? Ik wil je plezier, lust en genot geven. Ik ben 53 jaar, keurig, hygiënisch, goed niveau maar met een kinky kantje. Voorts ben ik slank, groot. Wie wil mijn gezicht lekker berijden of wil ontspannen achterover liggen terwijl ik haar lik?  
Tom 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke Jonge Dame wil SEX met een Mature Man?
Verzorgde en ervaren man zoekt contact met een jonge dame die graag intiem verwend wil worden door een respektvolle en mature Belgische Man. Stuur me nu een bericht terug voor verdere kennismaking. Geen fakers aub  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Maagd 29 jaar Antwerpen - Geel
Welke vrouw ontmaagd mij?
Ik ben een 29-jarige man, 1m85, 75kg die nog maagd is. Graag wil ik hier nu toch wel eens verandering in brengen en daar heb ik jou voor nodig. Hiervoor betalen heeft mij nooit aangesproken dus ik hoop iemand te vinden die dit ook voor haar plezier, fantasie,... doet waardoor het voor mij ook veel anders aanvoelt als je begrijpt wat ik bedoel. Het is natuurlijk belangrijk dat jij er ook wat aan hebt dus ik wil mij vooral openzetten naar hoe jij het ziet. Zaken als discretie, hygiëne, afspraken respecteren,... zijn allemaal vanzelfsprekend voor mij. Hopelijk tot snel x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10