Zoeken naar fa*

Uw zoekactie voor fa* leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hortensia 57 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Massage en sex in zelfde ruimte
Hey! We zouden het fijn vinden een tof relaxed koppel te ontmoeten, bij voorkeur dit verlengd weekend. We hebben ruime ervaring maar hebben samen nog niet met ander koppel gedate. We hebben het volgende in gedachten. De mannen geven de dame van het ander koppel een uitgebreide massage waarbij de spanning opgebouwd wordt. Sex hebben we met eigen partner maar wel in zelfde ruimte. We denken hierbij elkaar te ontmoeten op hotelkamer. Kennismaken kan eventueel vooraf op een terras met een drankje. We zijn beide 57, kinky mind, hebben geile sex met elkaar waarbij veel mag, zijn zeer verzorgd. Zij is blond, kort haar, heeft vrouwelijke rondingen, hij is slank, geschoren kop. Beide zijn we intiem geschoren/getrimd. Niet-rokers. We verplaatsen ons binnen een ruime omgeving. We stellen ons graag uitgebreider voor bij een eerste blijk van interesse van jullie kant. Dames hebben telefonisch contact met elkaar om concreet af te spreken en om fake uit te sluiten. Nieuwsgierig...  
Wij drie 48 jaar West-Vlaanderen - Izegem
koppel gezocht
Wij zijn een koppel(50 zij 1m70 70kg hij 1m70 80kg)met huisvriend(60 1m85 88kg)en wij zoeken een koppel die op een maandagvoormiddag kan ontvangen(soms kunnen wij ook ontvangen)om het geile vrouwtje hier te verrassen.Scenario is dat we haar naakt, blinddoeken en vastbinden.Dan zal ze de betastingen van ons alle vier ondergaan zonder dat ze ziet wie het is...dit zal haar mega geil maken en dan spelen we met zijn 5 onderling verder...Welk koppel ziet dit ook als fantasie.Geef jullie stats door en wie weet.  
Garçon 33 jaar Limburg - HASSELT
Garçon/ober zoekt
Hey hey! Ik ben een garçon/ober met meer als 10 jaar ervaring in de sector. Graag zou ik een groepje vrienden leren kennen voor op sexfeestjes te mogen bedienen. Ik zelf hoef niet perse mee te mogen doen. Alles is natuurlijk mooi meegenomen. Ikzelf die het gewoon super graag hoe mensen met elkaar bezig zijn in groep. Hopelijk zijn er geïnteresseerden en kunnen jullie mijn fantasie werkelijkheid laten worden .. X ikzelf ben een jongeman van 32 blond blauwe ogen. 63kg (slank)  
11 dagen
Lieven & Ann 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel zoekt koppel voor partnerruil
Wij, verzorgd koppel en soa vrij (ann 33j volslank en bi schierig - lieven 48j hetero) zoeken een verzorgd koppel (vrouw mag ook) van zelfde leeftijd om in dezelfde kamer volledige partnerruil liefst BARE (dus zonder condoom) Bij interesse reageren met foto en nummer dat we een datum kunnen plannen. Kunnen verplaatsen en ontvangen. Aub geen fakers en foto jagers aub. Discretie gevraagd en geboden  
12 dagen
Geil stel 38 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Geen woorden, maar daden.
Wij zijn een geil stel van eind de 30 die af en toe eens graag los breekt. We kunnen niet ontvangen, maar kunnen onze kids wel al eens enkele uurtjes alleen laten. We zoeken geen vrienden, maar een doenerskoppel voor lekker stevige seks. Geen urenlang gesprek, maar keiharde actie. Zij is slank, sportief en grote naturel boezem en bi. Ze houdt van dominante mannen. Hij is normaal gebouwd, goed geschapen, dominantnen hetero. We houden van kincky spelletjes full pr in zelfde ruimte. Intiem met condoom, voor de rest weinig taboes. Anaal, slikken, blinddoek, rollenspel... Wie doet ons een niet te weerstaan voorstel? Geen fakers en fotojagers...  
Lekkertjes 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie weet
Vrijdag avond zoeken we een koppel waar de vrouw bi van is vv primeerd dus..slank sportief graag reageren met een duidelijke foto aub geen fakers  

Wie weet
15 dagen
C&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen namiddag afspreken ? Zij is bi.
Geen mannen alleen, fantasten of fotojagers aub. Daarmee bedoelen we ook jou Mike ... Het heeft geen zin om je als vrouw of koppel voor te doen want we doen een check via video Belden op Whatsapp. Nu eindelijk... Wij zijn een deftig respectful koppel en wij gaan morgen iets eten en nadien naar hotel. Welker vrouw of koppel wil afspreken ?  
Opzoek 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een gezellig koppeltje ?
Dag koppeltjes.. Wij zijn nog steeds opzoek naar een koppeltje , waar ook gezelligheid en respect een hoge waarde heeft ? De bedoeling is om een koppeltje te leren kennen die ook graag geniet van een etentje of terrasje of een gewone leuke babbel ? De dame hier is bi en zou dit verder willen ontdekken, vandaar als er een klik is , en we zetten een stapje verder ? Dat het dan ook enkel tussen de dames zal blijven .. zeg nooit nooit , maar volledige pr zoeken we niet … Hebben jullie enige intresse? Antwoord dan met een kleine voorstelling, en vanwaar jullie zijn ? Foto mag altijd , en wordt zeer discreet gehouden … Tot snel Xx Aan de fakers , bespaar jullie de moeite!! En aan de mannen alleen , jullie lezen de verkeerde advertenties!!  

Opzoek naar een gezellig koppeltje ?
C&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zij bi. Gaaan vrijdag namiddag op hotel in Gent
We zoeken geen mannen alleen, fantaten of fotojagers. Wel lunch of drank je en bij klik... Vrouw vrouw... en elk met eigen partner.  

Zij bi. Gaaan vrijdag namiddag op hotel in Gent
Geil en Geiler 40 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Feestje vanavond of morgen overdag?
Vanavond of morgen overdag willen we nog eens wild gaan. Wij, beiden 40j (man hetero vrouw bi for the game)zoeken een lekker koppel om een geil avontuur te beleven. Alles veilig met respect en discreet. Samen feestje, club of hotel bezoeken kan ook. Fakers gelieve zich te onthouden, we checken grondig. Graag reageren met (eventueel onherkenbare) foto van jullie twee aub.  

Feestje vanavond of morgen overdag?
  1   2   3