Zoeken naar fa*

Uw zoekactie voor fa* leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Hoi dames, ik zoek geen relatie, wel iemand die graag tijdens de dag in de week een seksie afspraakje wil maken. Heb jij geile fantasietjes, mail ze mij maar, wil je graag eens betaald worden? Ik ben een slanke, charmante en discrete man, die zich houd aan de afspraken, groeten,  
12 dagen
Dertiger 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kunnen we elkaar helpen?
Ik ben een sportieve dertiger uit Antwerpen met een goedbetaalde maar ook veel te drukke job. In deze fase van mijn leven heb ik geen tijd om een duurzame volwaardige relatie op te bouwen. Zoals elke gezonde mens heb ik af en toe wel nood om wat stoom af te laten. Misschien kunnen we elkaar helpen? Wat ik zoek: een avontuurlijke jonge goedlachse vrouw (28 of jonger) die goed in haar vel zit en ook ontzettend kan genieten van de leuke dingen des leven (wellness, massage, goed eten & drinken, uitstapjes... en knetterende seks) en die wel een extra centje (of andere cadeautjes) kan gebruiken. Ik zoek géén 'professional', wel een doodnormale vrouw voor wie een dergelijke regeling op dit moment van haar leven toevallig ook goed uitkomt. Stuur een berichtje (foto is leuk maar kan ook in een volgende fase) zodat we kunnen kijken of de spreekwoordelijke klik er is en welke concrete afspraken we met elkaar kunnen maken. 100% discretie gevraagd en gegarandeerd.  
Manou 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gedragen slipjes
He, jij daar! Ook zo fan van lingerie? Dan heb ik iets helemaal voor jou! Slipjes, van strings tot hipsters/boxershorts, in alle kleuren en stofjes, vertel me waar je naar verlangt en ik kan kijken wat ik voor jou kan doen. Stuur me gerust een mailtje met je wensen! Xx Manou  

Gedragen slipjes
13 dagen
anallover 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoekt een meid met anaal fantasie
Aangezien het contact met m'n vorige meid helaas verloren is gegaan, waag ik een nieuwe poging :) Ik ben een nette slanke man die op zoek is naar een meid die wel eens fantaseert over anale seks maar het nog nooit gedurfd heeft. Je staat er voor open om deze anaal fantasie te beleven in meerdere dates en je krijgt daar een heel ruime vergoeding voor (meer dan duizend euro).  
14 dagen
GastKortrijk 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Softdate gezocht
Hallo, Puur voor de kick zoek ik morgenavond of voor op 8 mei een leuke dame die me eens wilt komen verwennen. Een leuke opwindende pijp/rukdate, geen intiem. Puur voor de kick en de fun, geen extremen, en er ook zelf kan van genieten tegen een fgv. Stuur een leuk en concreet voorstel. Hopelijk tot morgenavond. Koppels ook welkom *geen fake*  
14 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date met een CD of TS
Ik heb een fantasie om een date te hebben met een mooi CD of TS. Ik ben een sportieve vijftiger 183,75 en 16x4. Ik zoek een mooie "dame" met een leuke lach. Ik ben een grote fan van lingerie. Intiem is altijd met Natuurlijk stel ik daar een vergoeding tegenover.  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
14 dagen
Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Wie o Wie wil een mooie vergoeding?
Na de fantastische ervaring van vorige keer ben ik opnieuw opzoek naar een jonge dame of studente die zichzelf wil masturberen in mijn bijzijn. Geen intiem. Wel aanrakingen. Opnieuw een vergoeding van 500 €. Graag een korte voorstelling van jouzelf en welke data mogelijk zijn dit weekend of volgende week.  
Sam 52 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Geil en zin
Een dame die hier over fantaseert,,, Ik laat jou gewillig begaan in jou fantasieen, afbinden pik en ballen Assplay Sounding Facesitting Gedwongen likken Jou lusten ondergaan zelf 52j m83 18x5 netjes intiem geschoren en heel verzorgd kan ontvangen en verplaatsen in de regio's van gent wetteren ninove dendermonde deinze zottegem aalst Vergoeding voorzien, laat jou fantasieen maar weten Geile Grtjs xxxxx  

Geil en zin
15 dagen
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun … (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9