Zoeken naar fake*

Uw zoekactie voor fake* leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

anale man 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Toy-man demonstreert graag aan onervarenen al zijn anale (en andere) toys.
Discrete en nette geile man komt bij u langs of spreekt ergens af(ontvangt momenteel zelf niet!!), stript poedelnaakt, en speelt met anale toys bijzichzelf of u test alle anale toys uit op zijn gewillig kontje. Ik heb rubberen, stalen buttplugs, anale vibrators, dildo's, anale ballen, enz Kijken en aankomen mag. Ook stel vrienden/studenten mogen met me spelen. SLAAFS OOK INTO LICHTE BDSM kan!!! Ik verwacht enkel respect, discretie, hygiëne. Ik beantwoord elk DUIDELIJK en zinnig voorstel, maar ik doe niet aan illegale of onveilige dingen. Vermeld ZEKER uw STATS. Ik ben GEEN faker. IK ben ideaal om onervarenen kennis te laten maken met een mannenlijf.  

Toy-man demonstreert graag aan onervarenen al zijn anale (en andere) toys.
18 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN (ONDERDANIGE) VROUW VOOR RELATIE
Zoek een onderdanige vrouw 20j-65j voor een relatie, alleen onderdanig bij erotiek en sex, vrijdenkend zijn op alles! Buiten de gewone dingen die we doen! Als de klik er is kan samenwonen! Ben die fakers die mijn advertentie beantwoorden kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Retie
Mijn fantasie. Dames lees even aub
Ik ben een hetero man. Maar sinds een tijdje merk ik dat ik erg opwinden word van vrouwen lingerie. En heb een fantasie. Welke vrouw wil mij eens haar lingerie aandoen en me behandelen als haar sletje. Keertje rollen omdraaien zeg maar. Ik ben er voor jou genot. Alles is bespreekbaar. Mijn paar wensjes waren eventueel keer een plassende vrouw te mogen klaar likken. Of met een voorbindpik genomen te worden. Als je zelf wensen heb. Alles is bespreekbaar. Welke vrouw wilt dit graag eens doen. Wie lijkt het spannen. Bij klik kan zelfs vaker. Van jong tot oud mag reageren. Afstand speelt geen rol. Wie is er serieus. Ik kijk enorm uit naar de reacties. Had afgelopen weken weer alleen maar fakers Dus wie is real  

Mijn fantasie. Dames lees even aub
André 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Bottom zoekt meester
Ik zoek een meester voor bondage, plas mag, moeten pijpen, me neuken, blinddoeken enz.. geen pijnlijke toestanden Ik kan enkel op verplaatsing, ben geen faker en eerlijk en verwacht het ook. Alvast bedankt, Je slaaf  

Bottom zoekt meester
21 dagen
Hardcore Mr 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slet/slavin gezocht voor deze avond en nacht
Hallo, ben jij een hele onderdanige taboeloze geile slet/slavin? Hou jij van hardcore sex en bdsm all the way en no limits en zonder taboes? Jan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst deze avond/nacht? Dan zoek ik jou! Ikzelf ben een hele ervaren dominante meester, niet onknap en goed voorzien. Alles gebeurd steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord=heilig! Klinken, anaal, vaginaal, plas, fisten, deeptroath, slaan, fetishen, speeltjes, breathing, keelneuken, hardcore neuken vaginaal en anaal en veel veel meer jou als muziek in de oren? Mail me dan snel.. Reactie met looks, regio, leeftijd en foto alsook info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. 200% no fake en real en discreet hier idem ook gevraagd!  
22 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN (ONDERDANIGE) VROUW VOOR RELATIE
Ik zoek een onderdanige vrouw 20j-65j voor relatie! Alleen onderdanig in alle erotiek en sex! Niet in de gewone dingen die we doen zoals iets gaan drinken, eten, sporten, reizen! Als er een klik is kan samenwonen! Ik ben die Fakers die mijn advertentie beantwoorden Kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Jonas 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
Ondanks ik een hetero man ben. Heb ik de fantasie dat ik eens een sletje wil zijn van een sexy vrouw. Wie wilt me eens gebruiken voor haar genot. Wie doet me een haar lingerie aan. Ik wil ook graag eens een plassende vrouw klaar likken. Wie wilt van mij eens een paar uur een sletje maken. Ik weet dit niet makkelijk te vinden is. Wie is er serieus. 2 lesbiche vrouwen die me eens willen gebruiken zijn ook zeer welkom. Leeftijden en afstand maakt niet uit. Hoop er 1 normale Reactie tussen zit. Want ben de grappenmakers en fakers van laatste weken beu  

Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
22 dagen
Mr F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub gezocht voor morgen overdag of avond/nacht
Ben jij een echte onderdanige taboeloze geile ongeremde slavin/slet/sub met hoog libido? Morgen donderdag overdag of avond en nacht of de ganse dag tijd en zin in een onderdanige taboeloze geile all the way date? Kan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst? Dan zoek ik jou! Ben een ervaren dominante meester niet onknappe verzorgde meester met hoog libido en geen taboes. Hier is echt alles mogelijk. Steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Vaginaal, anaal, dresscode, opdrachten, fisten, rimmen, plas, speeltjes, slaan, ondergaan, deeptroath, niple, breading, en veel veel meer mogelijk. 200%no fake en real en discreet hier. Idem ook gevraagd. Interesse mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto alsook extra info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. Alles is mogelijk.. Geen mannen alleen!  
22 dagen
MrB 31 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Bestaan ze nog?
Bestaan ze nog? De mannelijke, vrouwelijke subs? Het subkoppel? Bestaan zeker, maar zijn ze ook echt? Ben een D, met ervaring en helaas geen sub meer in bezit en op zoek naar eerlijk, toegewijde mensen die net als ik op zoek zijn naar hetzelfde. Namelijk plezier met een kinky randje, indien je je geroepen voelt en ook gewoon op zoek bent naar eerlijk vertier. Aarzel niet om te mailen. Ben namelijk uiterst gefrustreerd na een echte kutochtend. M, V of Koppel dus zeer welkom om wat stoom af te kunnen laten. BEN DE FAKERS NAMELIJK MEER DAN ZAT  
23 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN (ONDERDANIGE) VROUW VOOR RELATIE
Zoek een onderdanige vrouw 20j-65j voor relatie! Alleen onderdanig bij erotiek, sex en vrijdenkend zijn zoals ik! Buiten de gewone dingen die we doen! Als de klik er is kan samenwonen ook! Ben die Fakers die mijn advertentie beantwoorden kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
  1   2   3   4   5   6   7   8