Zoeken naar fakers

Uw zoekactie voor fakers leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Jan 59 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Zachte man gezocht
62 jarige man zkt idem ongeveer voor softsex Strelen voelen en pijpen Graag iemand die klein tot zeer klein geslapen is onbesneden is ook een pluspunt Een gehandicapte man die gepijpt wil worden is ook welkom dan maakt grote lul niet uit Graag reactie van uw wormpje in slappe toestand Eerlijke reactie geen fakers aub Omgeving diest  
20 dagen
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Mondje met goesting
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Asse. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt een vaste bi-senior, of bi-senior koppel (man-vrouw) in de streek van Roeselare, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie, waar alles kan en niets moet. Ben nudist: loop graag naakt. Hygiëne en discretie. Vriendschap is ook belangrijk. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennismaken. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Fakers, en andere onnozelaars zoek het elders.  

Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
21 dagen
Bjorn 31 jaar Antwerpen - Merksem
Wie zijn sappige lul mag ik afzuigen en neukt me mss? Regio merksem outdoor of u ontvangt
Wie heeft er zin in een sappige pijpbeurt ?regio merksem geen fakers outdoor of als je kan ontvangen wel voor nu 17.26u  
zoekt rijper 50+ 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor deze avond .
Hoi,welke man heeft zin om eens heerlijk oraal verwend te worden zonder tijdsdruk.Ik ben 40 jaar,single,kan heel makkelijk discreet ontvangen.Ik kan eventueel ook verplaatsen. 60+ 'ers zeer welkom.Buikje en of bril geen probleem.Gewoon lekker genieten.Dit vanaf deze avond 19 uur.Foto speeltje altijd welkom. Droog geilers of fakers gelieve zich te onthouden.  

Zachte rijpere man gezocht voor deze avond .
Md21 61 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Pieters-Leeuw
Behaard melken
Mannen intiem behaard en zelfs bear type die ballen willen laten melken. Geen fakers en foto sturen bij reactie  

Behaard melken
22 dagen
bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie heeft harde pik om mij te nemen en meer
Ben opzoek naar man die graag gepijpt wil worden en mijn geile kont wil neuken. Liefst iemand die regelmatig wil afspreken en kan ontvangen of andere optie's? Ik ben slanke geile bottom die graag pijpt en houdt van gebruik van dildo,buttplug, naakt zijn,sperma slikken,geneukt worden, mijn kont gerimd wordt, meerdere en een lekker harde pik. Geen fakers maar een geile man die weinig taboe's kent.Wel 40+.  
22 dagen
Gertje 45 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
top zoek twink zuigsletje
Net terug van zomers terrasje, nu rustig wat eten en tv kijken, maar stiekem hoop ik dat jonge slanke twink boy op zijn knieen gaat mijn broek open doet en mijn pik pijpt tot ik klaar kom, jij bepaald waar ik klaar kom. Reageer met stats en facepic, fakers onthouden!!!  
22 dagen
rustige man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ook al hebben ze me 1000 x
belogen de fakers, toch nieuwe oproep. Ik zoek contact met slanke weinig behaarde man, CD, sissy, femboy of transgender MTF voor seksdate op regelmatige basis. Je bent net als ik graag naakt en houdt van knuffelen, tongen (must!) en strelen. Wederzijds pijpen. Eventueel neuken. Ik ben man van 60, 1m70, 83 kg en 15x4. Buitenshuis aangewezen op wandelstok. Binnen kan die aan de kant. Jij bent niet veel ouder dan ik, niet roker en geniet ervan lingerie of vrouwenkleding te dragen. Eerste contact op neutraal terrein. Eens er voldoende vertrouwen is kunnen we mekaar thuis ontmoeten. Graag reactie met volledige stats (leeftijd, lengte, gewicht). Eventueel tegenvoorstel. Foto mag. Bij voorkeur facepic.  
23 dagen
slave 28 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
onderdanige slaaf zoekt vaste dominante man
Hallo, ik ben een verzorgde man (28, 188/82/16) en zoek een dominante vaste meester/dominante man om regelmatig af te spreken. Ik sta open voor veel en kick op BDSM. Ik zoek iemand die ook mijn grenzen helpt verleggen. Respect en hygiene zijn een must. In je bericht, vertel mij iets over jezelf, waar je op kickt en wat je verwacht. Graag eerste date in Gayclub/sauna/cinema, dit om fakers te vermijden. Dit is niet bediscussieerbaar!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10