Zoeken naar fakers

Uw zoekactie voor fakers leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY, LADYBOY VOOR EEN SOORT RELATIE
Ik zoek een echte vrouwelijke femboy, ladyboy 20j-50j, om samen te wandelen, iets te gaan drinken, prateen over alles! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En ben die fakers die beantwoorden kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
15 dagen
Leentje 56 jaar Antwerpen - Herentals
Ond crosdresser zoekt docter
Onderdanige crosdresser 184 78 52 zoekkt docter nepdocter verpleger of zo die haar eens grondig onderzoekt. Ik kan zelf niet ontvangen. Verplaats me in de regio herentals.iedereen krijgt antwoord fakers enngrappenmakers bespaar me de moeite.  
16 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j, die ook als vrouw over straat rondloopt, en niet opvalt dat het een man is! Samen iets drinken, eten, jij altijd als vrouw! En erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Fakers die mijn advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Daddy girl 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Daddy's gezocht voor vavavond
Hallo allemaal, Knap slank CD'TJE zoekt een hete daddy of chubby big bear die zich eens lekker willen laten verwennen. Big cock geen must maar mag wel 😉 Vooral heel hygiënisch en respect aub . Ik zoen of rim jou niet.Neuken met condoom. Ik kan enkel discreet ontvangen. Intresse ? Stuur fotoke van body of pik en liefst jouw nr om fakers te mijden . 💋💋💋  

Daddy's gezocht voor vavavond
Jochem 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Mijn fantasie. Welke vrouw wilt dit eens
Ik weet wat ik zoek dat het niet makkelijk vinden is. Ik ben een hetero man. Geen single. Toen ik onlangs door een verloren weddenschap lingerie aan moest doen. Merkte ik dat ik er opgewonden van werd. En zou graag nu eens me fantasie waarmaken. Welke vrouw wilt mij haar lingerie aandoen en me dan een keer gebruiken met een voorbind pik. Dat ze van mij eens haar sletje maak en ik er ben voor haar genot. Ik sta ik open om een plassende vrouw klaar te likken. Welke vrouw wilt deze fantasie eens waarmaken. Afstand speelt geen rol. Wie is er serieus. Want na een tijdje alleen maar fakers te horen. Ben ik het zoeken een beetje beu  

Mijn fantasie. Welke vrouw wilt dit eens
20 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Top zoekt mooie trav=ts shemale voor relatie en zijn vrouw worden.
Hallo ik ben een jonguitziende zestiger en ik zoek een mooie trav/ts of shemale voor een relatieof mijn vrouw worden. Ik ga je sexueel opleiden/africhten om je te gebruiken als mijn sex vrouw trefwoorden : tongzoenen, jou grondig en diep neuken pijpen en gepijpt worden, anaalplay, tepelzuigen en je lichaam onder handen nemen. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen. Leeftijd tussen de 25 en 45 jaar. Geen fakers !!  
21 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j voor relatie! Iemand die ook als vrouw buiten rondloopt en het niet opvalt dat het een man is! Samen iets gaan drinken en praten! Ook erotiek, maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Die fakers die de advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
22 dagen
rustige man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ook al hebben ze me 1000 x
belogen de fakers, toch nieuwe oproep. Ik zoek contact met slanke weinig behaarde man, CD, sissy, femboy of transgender MTF voor seksdate op regelmatige basis. Je bent net als ik graag naakt en houdt van knuffelen, tongen (must!) en strelen. Eventueel neuken. Ik ben man van 60, 1m70, 83 kg en 15x4. Buitenshuis aangewezen op wandelstok. Binnen kan die aan de kant. Jij bent niet veel ouder dan ik, niet roker en geniet ervan lingerie of vrouwenkleding te dragen. Eerste contact op neutraal terrein. Eens er voldoende vertrouwen is kunnen we mekaar thuis ontmoeten. Graag reactie met volledige stats (leeftijd, lengte, gewicht). Eventueel tegenvoorstel. Foto mag. Bij voorkeur facepic. Enkel ruime omgeving Dendermonde.  
MAX 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
twink, sissy, super gay, bottom, sexy travje, slet, transgender,...
Jij ontvangt tussen 6u-17u regio wervik - kortrijk of regio Gent + straal van 35km jij bent niet mollig wel slank jonger dan 35 jaar twink, sissy, super gay, bottom, sexy travje, geile slet transgender,... draagt graag lingerie, pijp en slik geil verlangen om geneukt te worden reageer dan snel.... liefst met foto om fakers uit te sluiten! geen foto = geen date  

	twink, sissy, super gay, bottom, sexy travje, slet,  transgender,...
28 dagen
Louis 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
lekker kijken en geilen
hallo, Ben jij een mooie (jonge) gladgeschoren travestie? Lekker leasen, geilen, strelen, liefhebben,.. Dat is wat ik zoek. Ik ben een alledaagse, nette man, intiem gladjes geschoren, ongeveer 17 - 4, en altijd geil. Kan jij ontvangen? Kunnen we samen iets opbouwen? Dit is een serieuze advertentie, geen fake en liefst ook geen fakers reageren! Hopelijk tot snel, Louis