Zoeken naar foto*

Uw zoekactie voor foto* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sportievegast 34 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Voyeur 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gluren
Ik vind het zo lekker geil om mij af te trekken op foto’s en filmpjes van koppels of van vrouwen. En als jullie willen laat ik lekker zien hoe ik aftrek.  
Karel 33 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik komen verwennen?
Hello! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Wie mag ik komen verwennen?
Paar vrienden 56 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken koppel tss 40-50 jr met heet vrwtje die gr extra mannen wil. Gebeurt heel discr bij mij thuis
Zoeken dus een koppel tss 40 en 50 jr waarvan het vrouwtje graag extra mannen wil. Het aantal bepalen julliel zelf, 2, 3 of 4. Zijn goedgeschapen mannen die lang kunnen presteren alsook meerdere malen. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Makkelijkst gaat overdag maar soms ook 's avonds. Laat maar horen als jullie daar interesse in hebben. Om fakers uit te sluiten vraag ik wel om met mekaar eens te bellen wanneer het jullie past. Hygiëne en discretie voor 100% verzekerd. Hier wordt nooit gefilmd of foto's getrokken. Hygiëne en discretie volledig verzekerd, neuken is met condoom.  
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Mr Curious 42 jaar Limburg - Diepenbeek
Pijples.
Ik, doodgewone man in de straat, +1m90, steeds verzorgd en respectvol, zoek volgend scenario. Jij, vrouw, heb je partner gebonden, op een afgesproken tijdstip kom ik aan, je laat me binnen, je neemt me mee naar het bed waar je je man hebt vastgebonden en zijn gezicht hebt bedekt. Jij moedigt me aan en gaat samen met mij hem pijpen. Ik neem over en jij kijkt toe hoe ik je man klaar pijp. (Mijn eerste keer) Uiteraard gaat dat niet zomaar. Wanneer je man is klaargekomen, toon me je jouw (grote) borsten, laat me er mee spelen en pijp je mij klaar. Meer kan mits overleg. Discretie gevraagd en geboden. Reactie met foto krijgt voorrang.  
Louis 55 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Zoek een dame voor gezelligheid
Deze sprankelende persoonlijkheid zoekt een dame waar ik een goed gesprek over diverse onderwerpen mee kan voeren. Zij rookt niet, heeft een girl-next-door karakter, vlot en nieuwsgierig van aanleg. Spontaan en intelligent zijn een must, niet te vergeten een gezonde dosis humor en tegen een plagerijtje kan. Zodat gek doen en serieus elkaar mogen afwisselen. Zodat we heerlijk de realiteit samen kunnen ontduiken en genieten van elkaar. Sta open voor veel voorstellen, een foto is een pré, kan niet wachten op jullie reacties. Groet Louis  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
SusAntigoon 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt uniek koppel
Je kan mij gerust een doorzetter noemen, want ik blij zoeken tot ik precies vind wat ik zoek. Dat ideale koppel die plek hebben voor die ene speciale aanvulling. Een discrete huisvriend. Een koppel die helemaal gericht zijn op haar genot en haar vrijheid om daarvan te genieten. Een koppel dat met 3 wil spelen, maar waar zij ook vrij is om mij alleen te ontvangen. Liefst kom ik goed overeen met de man want samen met hem plannen of door hem gecoached worden om haar in nog hogere sferen te krijgen lijk mij magisch. Uiterlijk is belangrijk, maar nog meer belang hecht ik aan jullie innerlijk. Daarom zoek ik geen fotomodellen. Ik ben zelf ook geen fotomodel, maar wel een knappe blonde man van 1m95 met een grappig kantje en een heel groot hart. Hopelijk kan in eindelijk eens dat discreet/passioneel/kinky/... nest vinden waar ik al zo lang naar zoek. Als jullie hart ook een sprong maakt bij dit te lezen, schrijf mij dan zeer snel. Zeer lange zwoele zoen, Sus.  
Manager 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Iets meer dan gewoon
Ik ben op zoek naar spontaan, vlot, openminded en geil koppel. Houden jullie van net wat meer dan gewone sex of willen jullie deze ontdekken of fantasieën waarmaken dan ben je bij mij aan het juiste adres. Motto is, veel kan niets moet. Zelf ben ik 53j, m87, 83kg, geil en heel gezond. Hygiëne, discretie zijn geboden en gevraagd. Hopelijk tot lees met wensen/verwachtingen en foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10