Zoeken naar foto*

Uw zoekactie voor foto* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30 dagen
koppel met stijl 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
stijlvol in gent ?
Slank en stijlvol koppel zoekt dito koppel voor middagje en avond in Gent. Beginnen op een zonnig terras en dan zien we wel verder... sensueel, prikkelend , erotisch zijn onze kenmerken . Zoeken speelse en plagende erotische fun onder het motto niets moet en alles mag. Graag reactie als jullie vrij zijn zaterdag. reacties met foto krijgen foto s retour  
30 dagen
C en c 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Voor vanavond,last minute date
Voor vanavond zoeken wij een doenersdate, wij beide 50+, beide bi (is zeker geen must),wij ontvangen graag koppel voor een drankje en meer. Wij zijn beide curvy(volslank). Bij intresse stuur je wat info en eventueel fototje van beide en je krijgt een recente foto van ons beide terug,bij klik afspreken.  
30 dagen
V&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een sportief, stabiel koppel van v (39) en m (51). Wij houden van erotiek maar platvloerse dingen zijn niet aan ons besteed. Wij zijn op zoek naar een leuk, slank of normaal gebouwd koppeltje dat samen met ons nieuwe erotische horizonten wil verkennen. Indien er een klik is staan we voor veel open maar we hebben respect voor ieders grenzen. Zijn jullie een koppel dat zich hierin herkent, dan zien we uit naar een berichtje van jullie, graag met foto. Groetjes.  
30 dagen
WVL sexlovers 48 jaar Antwerpen - Boom
Lekker goeduitziend koppel
Wij zijn koppel die weekend van 06/04 in Antwerpen logeren zal, we gaan op zaterdagavond club buddha bezoeken en is tevens leuk thema. Vr prachtig lichaam 1m78 m m normaal en 1m87, houden van avond plezier met 4. Wie heeft zelfde interesse, reactie met foto is antwoord en als er verder word afgesproken is het via Whatsap. We zijn oprechte koppel en wensen enkel gelijkaardige te ontmoeten, dus fakers gelieve zich te onthouden aub. Voor de koppels die wel aanspraak maken kan ik verzekeren dat we er best goed en verzorgd uitzien en heel weinig taboes hebben. Xxxx  
Cuckoldkoppel 64 jaar Antwerpen - Kalmthout
Bi top bull voor cuckold lifestyle
Cuckold koppel pur sang 64 jaar , op zoek naar een single bi top bull . Onze leeftijd geeft ons de vrijheid om veel te ondernemen. Fiets uitstapje , weekend weg , sauna , wandelen . Daarom hadden wij graag een bull gevonden om ons leven te verruimen met kinky mind waarbij een cuckold helemaal in wordt betrokken . Naar elkaar toe groeien tot een vaste vriend des huize is voor ons helemaal top . Wel groter dan 180m . 50 + . Ruige type heeft haar voorkeur . Reageren met duidelijke foto . Krijgt zeker antwoord retour . Vgr cuckold koppel  

Bi top bull voor cuckold lifestyle
30 dagen
Lovely 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Ouder vol(bi)koppel voor (bi) koppel
Volle dame 63 165 95 95FF en slankere man 58 171 19X5 beiden (soft)bi zoeken stel voor volledige PR. niet aan de overkant van het land. Zijn discreet en hygienisch ingesteld. Graag reactie met foto.  
31 dagen
Naugty couple 35 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Slank koppel gezocht
Hoi,wij m39 v 36en bi,sportief en slank zoeken een koppel waarvan de vrouw bi is voor een langdurige vriendschap en fwb,enkel reageren met foto van gezicht en lichaam aub.  
31 dagen
W&M 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een speld in een hooiberg gezocht voor 3/4
Dag lieve en hopelijk geile koppeltjes! Wat we zoeken is nochtans heel simpel maar blijkt toch moeilijk te zijn! Wij zoeken een koppeltje voor morgen rond de middag plezier mee te hebben! Lees! Want dit is blijkbaar voor velen al moeilijk enkel reageren als je dan effectief kunt niet overmorgen niet in het weekend niet in de avond!!! Ohja en mannen alleen doe nu aub eens geen moeite het word toch niks ook niet met een foto van een vriendin of weet ik veel! Nu dat gezegd zijnde😂 wij zijn een leuke open en sociaal koppel die openminded en supergeil is. Wij zoeken een koppel die ook openminded is en niet eerst uren erover wil babbelen maar echte doeners en genieten van ieder moment! Wij zelf zijn zij 39j 60 160 super geil kontje en bi, hij een sportieve 34j 180 85 en goed voorzien! Graag indien het jullie aanspreekt reageren met een foto voor vlotheid van afspreken. Oh en misschien niet onbelangrijk wij zouden afspreken regio Kortrijk.  
Koppeltje69 29 jaar Limburg - Bree
Vrouwtje ruilen
Jong koppel op zoek naar een gelijkgestemd ander koppel voor ondeugende en discrete partnerruil. We willen benadrukken dat we alleen geïnteresseerd zijn in partnerruil en dit niet in dezelfde ruimte. Bij jullie reactie verwachten we een foto bij te voegen, anders zullen we helaas niet reageren. Discretie is uiteraard gegarandeerd. We zijn flexibel wat betreft locatie en tijdstip. Durven jullie het aan om samen met ons op ontdekkingsreis te gaan? Stuur ons dan een berichtje en laten we kennismaken. Serieuze reacties alleen alsjeblieft. Veel plezier en genot gegarandeerd!"  

Vrouwtje ruilen
31 dagen
SofYan 40 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Een speelvriennetje
Hey wij zijn een koppel van v 40j en m 39j uit Steenokkerzeel. Wij zouden graag in contact komen met een aangenaam speelvriedinnetje. Wij hebben nog geen ervaring met erotisch daten. Welke dame heeft er zin om ons te begeleiden op deze ontdekkingstocht? Ben jij die dame die ons wilt begeleiden dan hadden wij graag iets van jou vernomen. Graag fototje en wat uitleg, eenzinsmails worden onmiddellijk verwijderd. Ciao SofYan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10