Zoeken naar ga*

Uw zoekactie voor ga* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ikke 35 jaar Limburg - Genk
Sauna
Gaat er iemand vandaag naar een club, sauna, of cinema? Ben wel benieuwd hoe dat is. Ben bischierig maar de meeste geloven me niet. Ben 35j uit Genk. Een softdate kan ook. Kan niet ver verplaatsen. Hygiene en discretie is belangrijk. Liefst een ouder iemand  
bibottom 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
wie neukt mij?
Slanke, zeer verzorgde man met een volledig gaaf en glad lijf, ook gladde bilspleet, billen en benen, zoekt een DISCRETE, NETTE, ZEER SLANKE en GEILE man die mij eens anaal (safe!) wil neuken. U kunt bij voorkeur ontvangen of kent een veilige outdoorplek IN MIJN REGIO. Wie compleet onervaren is op dat vlak kan ik misschien ook ontvangen. Ik reageer op elke mail van wie aan de voorwaarden voldoet.  

wie neukt mij?
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Facefuck 33 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoek dominante man voor facefuck
Hallo, ik ben een getrouwde gast van 33 en zoek hier een dominante man, liefst ook getrouwd en dus SAFE, die me eens oraal wil gebruiken zolang die wil en dus tot die spuit over men maskertje of op men gezicht. Date liefst ergens outdoor op een veilige plek of in een garagebox ofzo. Alleen eerlijke reacties.  

Zoek dominante man voor facefuck
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Welke jonge gast (18-30 jr.) wil zich graag eens laten afrukken (niet pijpen)? Je moet slank en hygiënisch zijn en kunnen ontvangen. Ik ben zelf 50 jaar en slank. Ik kom discreet langs, regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik verwacht niets terug, bij mij hoef je niets te doen. Ik blijf gekleed of niet, zoals je wilt. Bij interesse, laat maar weten en stuur een beetje info mee van jezelf. Graag alleen reageren als je aan de voorwaarden voldoet.  

Gezocht
gisteren
Jap 47 jaar Antwerpen - Borsbeek
Japtap
Ik ga vanavond naar japtap aan de watertoren ik Borsbeek. Wie kan ik daar ontmoeten om mij ergens in de buurt lekker te pijpen?  
gisteren
Peter 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Quick SucknFuck wie?
Bij welke geile top kan ik langskomen vanmiddag om eens goed doorgeneukt te worden? Ik pijp je stijf en dan neem je me doggystyle en neuk je me klaar. Bi gast 40/178/85 bottom gladde kont lekkere pijpmond. Arab en Black ook welkom. Kan enkel verplaatsen  
gisteren
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt nu mijn pik tot het eind leegzuigen? Ontvang.
1m85 90 kg niet onknap. Ik zoek iemand die bij binnenkomst dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek naar beneden trekt en mijn pik leegzuigt. Reactie met volledige stats.  
charlie 64 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert 0472081373
hot date
kijk ben een 64 j bi bottom en vraag me af waar ik dit weekend kan langs gaan bij een echte top doordat mijn gaatjes verlangen naar een lul mijn kontje is altyd gespoeld en mag ook meerdere zijn of koppel graag op verplaatsing mijn status 64 j 179 gr voor 88 k  

hot date
gisteren
J... 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Speld in hooiberg
Bischierig die soms graag eens een andere paal ziet dan de mijne (laatste keer ergens in 2021). Wil die graag aanraken en rukken, later mss pijpen (kan allemaal wederzijds). Jij liefst ook onervaren. Ben 52, meet 1,77m, weeg 77kg (buikje incl.) en heb 13x4cm. Verder onbehaard lichaam en intiem getrimd/geschoren. Kan niet ontvangen. Graag bij jou thuis of ergens (kost gedeelde) kamer in de buurt (Boom, Wilrijk, Rumst). GFB Alles super discreet en 200% hygiënisch wegens in hetero relatie. Kussen of andere typische gaydingen zijn niet aan mij besteed. Massage (krijgen) is een goede ijsbreker. Hier eerder top naar mijn gevoel Graag stats vermelden en liefst ook onbehaard lichaam  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10