Zoeken naar gaan

Uw zoekactie voor gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Kurt 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Date in de natuur
Wie is lekker hot en wil met mij in bos of natuurgebied gaan en mag ik u daar rukken of pijpen? Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
gisteren
Karel 39 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Waar passeren?
Komende vrijdag rij ik in de voormiddag van Luik, via een tussenstop in Zaventem richting Antwerpen. Waar kan ik even langskomen voor een moment van ontspanning en een soft date? Samen uit de kleren gaan, wederzijds pijpen of gewoon rukken en elkaar betasten of samen speelgoedjes proberen? Niets moet, veel is mogelijk. Doe een creatief voorstel! Uiterste discretie en hygiëne zijn een must.  
gisteren
Sletje 43 jaar Limburg - Genk
zuig- en sliksletje
Ik bel aan bij jou, jij opent de deur en gebiedt me onmiddelijk op mijn knieën te gaan zitten met mond open. "Slik dit, slet" zeg je en je plast in mijn mond. Als ik alles op heb klinkt "en nu zuigen" en ik moet je pijpen tot je in mijn mond klaarkomt. Wie nodigt mij uit? Alle leeftijden en uiterlijk, wel hygiëne gevraagd. Ook koppels (mm of mv) mogen reageren, net als groepen tot 5 personen. Ik verplaats me in heel Limburg, Antwerpse kempen en Vlaams Brabant tot Leuven.  
gisteren
Kiekeboe 27 jaar Limburg - Lummen
Op zoek :)
Goedemiddag, graag wil ik via deze weg op zoek gaan naar een fantasie van mij, ikzelf man van 27 die graag eens een man wil pijpen, let op ik heb geen ervaring maar ik wil het gewoon van mijn bucketlost schrappen, ikzelf ben 1m85 en weg om en beide 100kg dus ben geen mager ventje, oudere mannen zeker welkom, discretie en hygiëne vereist natuurlijk, ook rekening houdend dat dit 1malig zal zijn, graag een berichtje bij interesse eventueel met (onherkenbare) foto als het mogelijk is :)  
gisteren
Jelle 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Senior gezocht voor hoteldate
Hoi, Ik heb een hotel geboekt in Gent voor de nacht van 16 op 17 mei. Ik zou die avond graag met een oudere man 50+ afspreken. We kunnen iets gaan drinken, elkaar beter leren kennen en op daarna op hotel verder fun beleven. Ik ben een bi-bottom 28/180/80 en geniet vooral als jij geniet. Ik pijp graag en eventueel ook sex, we zien wel. Graag reactie met info over jezelf en een foto. Ideaal ben jij 50+, mollig tot dik, behaard.  
gisteren
Jens 27 jaar Limburg - Genk
Samen genieten
Hey, Hier een normale kerel van 27j 1m84 84kg bi discreet. Ik ben voor werk op dinsdag 14 mei in Genk en Diepenbeek. Kan iemand mij ontvangen om samen lekker geil te genieten. Dit kan gaan van een leuke fundate tot een lekkere massage, samen naakt zijn, .... veel is mogelijk en alle voorstellen zijn welkom. Leeftijd minder van belang, klik en hygiëne des te meer. Ik kijk al uit naar je voorstel.  
gisteren
Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  
gisteren
Geile man 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Soft bi fun
Ik ben op zoek naar een (liefst) 60+ man die het geil vindt om me te keuren en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Misschien wil je me dan al een eerste geile opdrachtje geven? Daarna kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Ik heb al wat ervaring en kan je inspiratie geven. Zelf moet je zeker niet naakt gaan. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik zoek voor donderdag 16 mei (na 17u). Dscretie en hygiëne gevraagd en  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10